Lyjagifts

Carstenstraat 81
7907 EB
Hoogeveen
0638008933
Contactpersoon:Alja Kroesen
Op deze website kunt u terecht voor al uw relatiegeschenken, we zijn gevestigd in Hoogeveen!

Bij relatiegeschenken kunt u denken aan bijvoorbeeld paraplu’s, huishoudelijke artikelen, relax&sport, (bedrukte) kleding, klokken, horloges, spellen, schrijfwaren en restpartijen.

Ook kunt u bij ons terecht voor uw geschenken tijdens de feestdagen zoals geschenken voor de winter en lokale kerstpakketten.  Bij de kerstpakketten zijn er last minute ook vaak interessante mogelijkheden!

We hebben toegang tot een groot, internationaal, netwerk van fabrikanten, groothandels en drukkerijen. Deze hebben een aanzienlijke overlap met promotioneel assortiment. Dit geeft ons de mogelijkheid om, op flexibele wijze, de juiste combinatie van product, opdruk en levertijd te kunnen vinden, die het beste passen bij uw wensen.

Voor het vervaardigen en bedrukken van relatiegeschenken, maken we graag gebruik van ondernemers en bedrijven uit Hoogeveen.

Op deze manier zorgen we niet alleen voor mooie prudukten, maar vergroten we ook de lokale werkgelegenheid in Hoogeveen. Heeft uw bedrijf produkten, waar van u denkt dat deze in ons assortiment passen? Neem contact met ons op, en we maken graag een afspraak.

Informeer naar de mogelijkheden en neem contact met ons op!

www.lyjagifts.nl
Laatste berichten van Lyjagifts:
25-07-2016
25-07-2016
deel deze pagina: