photoartgallery.nl


0626320346
Contactpersoon:PHOTOARTGALLERY
Photoartgallery.nl is opgericht in 2015, hier kunt u fantastische fotokunst aanschaffen. Het team van Photoartgallery.nl heeft een gevarieerd en opwindend portfolio samengesteld. Diverse reeds gevestigde fotografen en veelbelovende nieuwkomers bieden tegen een betaalbare prijs hun foto’s aan.

Photoartgallery.nl biedt geselecteerde werken van fotografen aan. De foto’s zijn met de hand gesigneerd, in een gelimiteerde oplage en worden geleverd met een certificaat van echtheid. Deze oplages omvatten in de regel 10 exemplaren, geprint op hoogwaardige kwaliteit op het formaat 300 mm x 450 mm, met een lijst in zwart of wit. Hierdoor kunnen we de foto’s aanbieden tegen een betaalbare prijs vanaf 250 euro, zodat iedereen zich een hoogwaardige foto kan veroorloven. De foto’s zijn exclusief verkrijgbaar bij Photoartgallery.nl. Juist omdat fotografie een medium is waarbij het technisch gezien eenvoudig is om vele originelen te produceren is een gelimiteerde oplage van groot belang. Bij photoartgallery.nl geldt op is op, op deze manier stijgt voor u de waarde van de foto.

Elke foto wordt geleverd met de originele handtekening van de fotograaf en een uniek editienummer met de oplage. Door deze handtekening stijgt de waarde van de foto. Het certificaat van echtheid waarborgt de authenticiteit, daarnaast worden alle gegevens van de oplage hierop vermeld, zoals die standaard gebruikt wordt bij de internationale veiling en kunst wereld.

Met Photoartgallery.nl willen we de passie voor fotografie die zijn waarde behoud delen en het plezier van het creëren van een verzameling.

Wij wensen u veel plezier met het kiezen van uw foto.
Laatste berichten van photoartgallery.nl:
deel deze pagina: