Xillio

Julianalaan 15
1213 AP
Hilversum
035-6229545
Contactpersoon:Purdey Horbach
Xillio heeft het Content ETL Platform ontwikkelt om een oplossing te bieden voor de uitdagingen die organisaties hebben met hun gefragmenteerde contentbronnen, zoals het naleven van wetgeving, realiseren van productiviteitsverbetering en tijdig kunnen reageren op veranderingen in de markt. 

Het Content ETL Platform bevat een zeer eenvoudige scriptingtaal, Xill, om snel verbinding te maken met verschillende contentbronnen. Daarnaast heeft het out-of-the-box connectoren voor de meeste voorkomende contentsystemen (zoals fileshares, SharePoint, OpenText, Documentum, FileNet, Adobe en meer), een Unified Data Model dat als het ware werkt als een soort Esperanto voor datamodellen en waardoor de uitwisselbaarheid tussen de verschillende contentsystemen mogelijk is. Tot slot beschikt het platform over een aantal unieke modules om de kwaliteit van de content en metadata te verbeteren, zoals deduplicatie en versiebeheer.
Het Content ETL Platform fungeert als een lijm / middleware laag tussen de verschillende contentsystemen en geeft organisaties de nodige inzichten in hun informatielandschap, de middelen om het te verbeteren en de mogelijkheid om hun point solutions te integreren. 

Xillio werkt samen met de grote system integrators en gespecialiseerde lokale implementatiepartners. Xillio heeft haar hoofdkantoor in Hilversum en een kantoor in Chicago. Meer informatie: www.xillio.com. 
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Xillio: