faq

Veelgestelde vragen op Nieuwpersbericht.nl. Staat uw vraag er niet bij, stel hem dan aan ons via ons contactformulier.

Algemeen

Wat is Nieuwpersbericht.nl?
NieuwPersbericht.nl is een website gemaakt om uw persbericht gratis te plaatsen en te publiceren via verschillende sociale media sites en netwerken zoals bijvoorbeeld Facebook en Twitter.

Inschrijven

Hoe meld ik mij aan als gebruiker?
Ga via de voorpagina naar Registreren en vul de gegevens in. Na het invullen wordt een bevestigings email gestuurd naar het door u opgegeven emailadres. In dit emailbericht staat een link waarmee u uw gebruikersaccount kunt activeren en een wachtwoord kunt aanmaken. Zodra u dat heeft gedaan kunt u direct en gratis uw persbericht plaatsen.

Ik heb geen mail van nieuwpersbericht.nl ontvangen.
Als u na het aanmelden niet binnen enkele minuten een mailtje ontvangt, kan het zijn dat deze in de Spam map of 'Ongewenste email'-map terecht is gekomen. Als dit het geval is, markeer dit bericht dan als 'Geen Spam' of als 'Niet-ongewenste email', zodat dit later niet meer gebeurd. Heeft u echt geen mail van ons ontvangen, meld dit dan via ons contactformulier zodat wij u account kunnen activeren. 

Inloggen

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.
Ga naar de voorpagina en klik op Wachtwoord vergeten. Volg vervolgens de instructies op die pagina op om uw wachtwoord te resetten. Of klik hier ;-).

Kan ik mijn gebruikersnaam wijzigen?
Nee, het is op dit moment niet mogelijk uw gebruikersnaam te wijzigen.
 
deel deze pagina: