“Het leukste en meest originele uitje op het water”

Persbericht geplaatst door BizonEvents/ KaagEvents op 26-03-2014
“Het leukste en meest originele uitje op het water”

“Het leukste en meest originele uitje op het water”, zo laten de uitjes van SloepEvents zich als beste omschrijven.

Marcel Benedictus over het concept achter SloepEvents:
"Varen met een sloep... de ideale manier om een gebied vanaf het water te ontdekken. Het zelf varen met een sloep is op zich al leuk om te doen; daar worden bij onze events ook nog eens de leukste en meest mooie plekjes van de omgeving aan toegevoegd.

Samen met locals en insiders zijn de mooiste en meest bizon'dere tochten uitgestippeld. In combinatie met onze specialistische kennis over het vormgeven van een geslaagd bedrijfs- of personeelsuitje maken wij een programma voor onze klanten ook daadwerkelijk tot een Bizon’dere beleving.”

Benedictus legt verder uit:
“We zijn al een aantal jaren zeer betrokken bij en met lokale ondernemers. Ondernemers die het nét even anders doen dan de massa. In het verlengde hiervan hebben we SloepEvents ontwikkeld met de focus op uitjes op en rondom het water. We varen niet overal, maar hebben een selectie gemaakt van gebieden die ook écht bizon’der zijn. Veelal liggen de vaargebieden centraal gelegen in de Randstad, zonder dat veel mensen de schoonheid of het bestaan hiervan kennen. En uiteraard mag Friesland qua locatie voor een Sloepentocht of SloepenGame niet ontbreken, dat spreekt voor zich. Gasten gaan na afloop van een SloepEvent steevast naar huis met een WOW-gevoel…”

De uitjes met sloepen bestaan allemaal uit de volgende kernmerken:
- We varen in mooie, bizon’dere gebieden
- Deelnemers varen zelf, er is geen vaarbewijs nodig
- Er zit een competitie-element in onze sloepevents, hierdoor ontstaat er op een natuurlijke manier spanning en samenwerking
- We werken alleen met nauwkeurig geselecteerde leveranciers, er zijn altijd nette en keurig verzorgde sloepen en kwalitatief goede horecagelegenheden
- In combi met andere elementen mogelijk (in de ochtend een teamoverleg; ’s middags sloepentocht, Smultour door Leiden op authentieke fietsen, activiteiten op de Kagerplassen, een heerlijke lunch op een Fries eilandje, etc.)
- Programma’s zijn voor iedereen toegankelijk en ook mogelijk bij minder goed weer
- Vanaf 20-500 personen
- Mogelijk op de Kagerplassen, Friesland, Loosdrechtse Plassen, Vinkeveense Plassen, Braassemermeer, Leiden, etc.

De leukste uitjes met sloepen zijn terug te vinden op onze nieuwe site www.sloep-events.nl .

Voor de redactie:

SloepEvents is powered bij BizonEvents. Heeft u nog vragen of wilt u foto’s ontvangen? Neem dan contact op met Marcel Benedictus.

  • E-mail: info@sloep-events.nl
  • Tel. : 088-0072020 / Mob : 06-1403 4425
  • www.sloep-events.nl