100e boeking in vergaderboomhut KABAN bij conferentiehotel Kapellerput een feit.

Persbericht geplaatst door Kapellerput op 21-11-2011
100e boeking in vergaderboomhut KABAN bij conferentiehotel Kapellerput een feit.

Daniëlle Visser van INTERFOOD is de honderdste boeker van de KABAN van Kapellerput in 2011! Daarom trakteerde Kapellerput INTERFOOD tijdens hun bijeenkomst in de KABAN op een heerlijke taart van toppatissier Jacques van Bragt.

De KABAN, Rijk in de Bomen, vierde onlangs haar 1e verjaardag. Het KABANNEN bij Kapellerput bewijst dagelijks zijn waarde en trekt nationale en internationale gasten. De KABAN is werkelijk uniek en maakt van een zware vergaderdag bijna een feestje is een veel gehoorde uitspraak.

Unieke beleving
Met de KABAN geeft Kapellerput een nieuwe dimensie aan vergaderen. Vergaderen op grote hoogte in het bos is nergens anders mogelijk. KABAN wordt per groep verhuurd, zodat iedereen ongestoord kan werken. Geluiden uit de natuur – denk aan de wind die door de bladeren ruist en zachtjes fluitende vogels of een tikkende specht – vormen de enige afleiding.

KABAN, Rijk in de bomen
Het leven hoog in de bomen is anders dan op de grond. Deze bijzondere omgeving geeft inspiratie en biedt daardoor ruimte om in andere richtingen te denken, op nieuwe ideeën te komen en processen te versnellen. Daarom is KABAN met name geschikt voor strategische sessies en ontmoetingen waar creativiteit de hoofdrol speelt. Maar ook is KABAN een verrassende omgeving voor trouwceremonies en andere feestelijkheden.

KABAN van Kapellerput is de eerste boomhut in de Benelux in deze vorm. Een unieke locatie voor bijzondere gelegenheden. Een rijk in de bomen.

www.kapellerput.nl

Voor de redactie:

Noot voor redactie:

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met Nicole Elbers, PR & Communicatie, bereikbaar op telefoonnummer 040-224 19 22.

deel deze pagina: