28 & 29 mei: Game & Play Event - Winkelhart Etten-Leur

Persbericht geplaatst door Clickr op 20-05-2016
Game & Play Event
P E R S B E R I C H T

Zaterdag 28 en zondag 29 mei
Game & Play event in Winkelhart Etten-Leur


Etten-Leur, 20 mei 2016 – Op zaterdag 28 mei en zondag 29 mei is Winkelhart Etten-Leur het podium voor het Game & Play event. Tijdens dit event worden digital games, dance en urban sports gepromoot.

In het stadscentrum van Etten-Leur wordt op 28 en 29 mei 2016 het Game & Play event gehouden. Tijdens dit spel- en sportevenement kunnen bezoekers kennismaken met digital games, dance en urban sports. Zo kunnen zij genieten van diverse demonstraties, zoals dance battles van Trivium Dance, een DJ-contest van DJ-school Etten-Leur en een show van een professioneel BMX’er Dez Maarsen.

Racesimulator, rallywagens en aanbiedingen
Naast deze demonstraties kunnen bezoekers zelf ook aan de slag: zij kunnen de nieuwste digital games spelen en in een racesimulator stappen. Op het Raadhuisplein staan bovendien vier échte rallywagens van GTC Rally waar men een kijkje in kan nemen. Dit zijn enkele activiteiten die tijdens Game & Play worden georganiseerd. Daarnaast kunnen bezoekers profiteren van diverse acties en aanbiedingen van winkels en horecagelegenheden.

Bekijk het dagprogramma
Alle activiteiten vinden plaats op het Raadhuisplein, het Hof van den Houte, de Markt, het Burchtplein en het overdekte winkelcentrum. Bekijk het volledige dagprogramma met locaties en starttijden op de website www.winkelhartetten-leur.nl. Het programma wordt de komende dagen compleet gemaakt, dus houd de website in de gaten.