3 okt 2017: Open Dag Kickboksen Kootwijkerbroek

Persbericht geplaatst door Narong Gym op 28-09-2017
Narong Gym Kootwijkerbroek

Open dag Kickboksen Kootwijkerbroek

Op 3 oktober 2017 heeft de Narong Gym, Kickboksen Kootwijkerbroek een open dag event. Op deze dag kan een ieder gratis deelnemen aan de lessen Kickboksen onder leiding van Leroy van Wermeskerken.

De dag zal bestaan uit gratis Kickbokslessen voor de jeugd dit is vanaf 19:00 - 20:00 en voor volwassenen van 20:00 - 21:30.

Ook kunt u genieten van prachtige demonstraties in het kickboksen maar ook zelfverdediging en Muay Thai.

De Narong Gym

De Narong Gym verzorgd Kickboks trainingen bij trainingscentrum Topfit te Kootwijkerbroek. Deze Gym wordt geleid door Leroy van Wermeskerken uit Apeldoorn.

Van Wermeskerken heeft aardig wat trainingservaring opgedaan binnen verschillende Martial Arts Academy 's. Hij heeft ervaring met kickboksen, thaiboksen, jiu jitsu en pencak silat. Ook is hij sport en beweeg coördinator niveau 4 en werkt hij als personal trainer.

Wat leert u bij kickboksen?

Binnen het kickboksen leert u een goed stand, dekking, voetenwerk, trappen, stoten, clinchen, blokken, sparren, zelfverdediging en nog veel meer.

Binnen het Muay Thai krijgt u ook elleboog technieken en Muay Thai Mae Mai en Look Mai technieken. En nog een speciale verdieping op het Thaise clinch werk.

Kickboksen voor jong en oud?

Maar natuurlijk is kickboksen geschikt voor alle leeftijden. Voor de jeugd maar ook voor mensen met wat mee. r afstand tot het doen van sport. Leroy wil dat het kickboksen met name toegankelijk is en dat iedereen binnen een prettige sfeer lekker kan trainen bij de Narong Gym in Kootwijkerbroek.

Training centrum Topfit biedt u dus middels de Narong Gym lessen aan op maat en op elk niveau. Zowel jeugd als recreanten maar ook wedstrijdvechters kunnen terecht bij Narong Gym. Voelt u zich meer een senior? Doe dan ook gewoon eens mee bij de Narong Gym in Kootwijkerbroek.

De open dag waar en wanneer?

De open dag is op 3 oktober 2017 vanaf 19:00 - 20:00 jeugd en vanaf 20:00 de volwassenen. Leroy van Wermeskerken hoopt u te ontmoeten op deze prachtige dag in bij de martial arts academy Narong Gym Kootwijkerbroek.

Adres: Trainingscentrum Topfit, de standerd 5a, 3774 SC te Kootwijkerbroek

E-mail: gerco@trainingscentrumtopfit.nl

deel deze pagina: