5 beste features van de Samsung Galaxy S5

Persbericht geplaatst door Mark33 op 28-02-2014

Afgelopen maandag 24 februari kreeg de Samsung Galaxy S5 zijn officiële aankondiging. De nieuwe Koreaanse topper brengt veel verbeterde specificaties en nieuwe features met zich mee. Met alle eigenschappen is de nieuwe Galaxy S5 een ware opvolger van de Galaxy S4 en biedt op allerlei vlakken verbeteringen. Wil jij weten wat de nieuwe Galaxy S Serie zo goed maakt? Lees dan de top 5 features!

1: Camera

Allereerst de camera, dit is werkelijk de beste en meest geweldige feature van de Galaxy S5. De sensor is optimaal ingesteld en kan in 0.3 seconde al focus leggen. Het aantal megapixels is maar liefst 16 en daarmee maakt de smartphone één van de beste en scherpste foto's in de smartphone markt. Ook biedt de Galaxy S5 leuke camera features zoals Virtual Tour mode en Selective focus.

2: Vingerafdruksensor

De nieuwe vingerafdruksensor was bij de nieuwe iPhone 5S al een succes en het lijkt erop dat het technische snufje van de nieuwe Galaxy S5 ook een succes zal worden. Zo ontgrendeld het toestel razend snel door simpelweg je vinger over de home knop te slepen. In totaal kun je drie vingers instellen op de sensor en kan de nieuwe S5 dus voor meerdere personen worden gebruikt.

3: Waterdichtheid

Voor degenen die altijd aan hun smartphone vast zitten is deze nieuwe eigenschap een must. De Samsung Galaxy S5 wordt namelijk stof- en waterdicht met een waarde van IP67. Dit betekend dat je het toestel kan gebruiken onder de douche, terwijl het regent en in het zwembad.

4: Snelle processor

De nieuwe S5 heeft weer een upgrade gemaakt ten op zichtte van de Galaxy S4 en heeft op dit moment een kloksnelheid van 2.5GHz. Met deze processor beschikt het nieuwe vlaggenschip van Samsung over een betere CPU dan haar concurrenten, de HTC One 2 en de Xperia Z2.

5: Fitnessfeatures

Ten slotte de nieuwe fitnessfeatures. De Samsung Galaxy 5S is 's werelds eerste smartphone met een ingebouwde hartslagmeter en is daarmee dus uniek van zijn soort. Ook heeft de topper S-Health 3.0 de handige applicatie voor het bijhouden van je conditie en meer. Ten slotte is er nu ook de nieuwe Samsung Gear Fit. Ook deze heeft een ingebouwde hartslagmeter en heeft daarbij ook handige notificatie features.

Kortom de Samsung Galaxy S5 is wat betreft zijn specificaties en features een indrukwekkende smartphone en is op allerlei gebieden een geschikte keus. Naar verwachting is de release van de nieuwe Galaxy S5 rondom 11 april en zal het nieuwe toestel rond de 650-700 euro kosten.

deel deze pagina: