5Mei MeppelVrij festival met vier podia

Persbericht geplaatst door Stille Evenementen op 18-04-2012

Na het succes van de eerste editie in 2011 vindt dit jaar voor de tweede keer het MeppelVrij festival plaats. De diverse horeca ondernemers van de Groenmarkt en het Kerkplein hebben wederom de handen ineen geslagen om dit evenement voor de tweede keer te organiseren.

Nieuw is dat naast de twee genoemde pleinen ook de Prinsengracht en de Wheem dit jaar een podium met live muziek bieden. De eigenaren van eetcafé de Beurs en Herberg het Plein sluiten hierbij aan op het festival en breiden het aanbod van keuze in muziek flink uit.

Rock for Free

Op de Groenmarkt spelen de middag en avond diverse rock- en coverbands. De reeds bevestigde bands zijn: Jhonny and the Rockers, The Funk Factory, Soul XS en Vygotsky.

Dance for Free

Het Kerkplein staat ’s avonds wederom in het teken van dance verzorgd door DJ Martijn. Overdag zorgt de coverband Doctor’s Order voor de muzikale omlijsting.

Swing for Free

Op de Wheem wordt een lounge plein gecreëerd met blues en jazz muziek van de Bluescats en Blue Voice.

Dutch for Free

Op het podium op de Prinsengracht, voor Herberg ’t Plein, zorgt de Nijeveense band Noorderdijk voor bekende Nederpop covers.

Het festival is gratis toegankelijk en om 14:45 uur verzorgt wethouder van cultuur Myriam Jansen de opening op de Groenmarkt . Het gehele programma is ook op de mobiele telefoon te bekijken in een app, deze is te vinden op: m.twoppy.com/meppelvrij . Meer informatie over de acts en speeltijden zijn te vinden op de website: www.meppelvrij.nl .

Het evenement is een initiatief van evenementenbureau Stille Evenementen in samenwerking met de horecagelegenheden van Stichting Kerkplein, Cafe de Casteleijn, Café de Kansel, De NachtWacht, Herberg ’t Plein, Eetcafé de Beurs, Noordkust reclame, Roodhof Muziek & Showproducties en Uit/Meppel.

Voor de redactie:

Niet voor publicatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Sylvian Stille

Stille Evenementen
A: Industrieweg 5
7944HT Meppel
M: info@stille-evenementen.nl
W: www.stille-evenementen.nl
T: +31 (0) 522 785 093 / M: +31 (0) 6410 98 554

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Stille Evenementen: