Aanvullend verzekerd zijn, dat is zo gek nog niet!

Persbericht geplaatst door Energiek op 16-07-2015
Ben jij brildragend? Dan wil je vast en zeker wel eens wisselen van montuur.
Gewoon, een lekker gekleurd montuurtje voor een zonnige dag of een zonnebril voorzien van de juiste sterkte. Maar de kosten van een nieuwe bril kunnen flink oplopen. Gelukkig kun je soms rekenen op een vergoeding vanuit de zorgverzekering.

Vergoeding basisverzekering bril
De basisverzekering dekt de aanschaf van je nieuwe bril niet. Je zult de kosten dus zelf moeten dragen. Met verschillende aanvullende zorgverzekeringen van Energiek heb je wél recht op een vergoeding van je bril of lenzen. Kies bijvoorbeeld voor Energiek Top en geniet ieder jaar van een nieuwe bril van Specsavers!
Mooi meegenomen toch!
Met dezelfde aanvullende verzekering, Energiek Top, heb je ook recht op vele andere vergoedingen. Wat dacht je van een vergoeding voor vaccinaties, gezondheidscursussen, fysiotherapie, anticonceptiemiddelen en meer!

Een losse tandartsverzekering
Bij Energiek stel je eenvoudig je eigen ziektekostenverzekering samen. Zo kun je de basisverzekering ook nog aanvullen met een goede tandartsverzekering / orthodontie verzekering.
Handig als je zoon of dochter een beugel nodig heeft! Energiek heeft drie verschillende tandartsverzekeringen. Je kiest gewoon diegene die bij je past.
deel deze pagina: