ABN AMRO en MRMLOGIQ breiden Brand Portal verder uit

Persbericht geplaatst door Influx PR op 31-01-2012

Grote efficiëntieslag bij de ontwikkeling van (marketing)communicatiematerialen

MRMLOGIQ en ABN AMRO breiden Brand Portal verder uit

Amsterdam, 31 januari 2012 -- MRMLOGIQ, een bedrijf gespecialiseerd in operational excellence in marketing, heeft de ABN AMRO Brand Portal uitgebreid met een marketing webshop. Deze ‘Shop’ geeft ABN AMRO-medewerkers, die zich beroepsmatig bezighouden met klantcommunicatie, de mogelijkheid om voortaan zelfstandig posters, uitnodigingen en advertenties te creëren op basis van lokale wensen en behoeften.

Doordat publicaties vanuit een centraal platform worden gegenereerd, op basis van de gespecialiseerde marketingsoftware van BrandMaker, voldoen de uitingen aan vooraf gedefinieerde ABN AMRO merk- en campagnekaders. Ook de juiste kwaliteits- en prijsgaranties voor productie en afhandeling zijn gewaarborgd, doordat bestellingen automatisch naar de juiste leverancier worden gestuurd.

Frans Riemersma van MRMLOGIQ: “Samen met het ABN AMRO Brand Portal projectteam hebben wij uitvoerig gekeken naar de grote hoeveelheid van en diversiteit aan bestaande (marketing)communicatiematerialen. Om beter in de informatiebehoefte van de ABN AMRO klanten te kunnen voorzien, hebben wij hieruit een set van kern­materialen gedestilleerd waarop nu verder gebouwd kan worden. Het verankeren van deze nieuwe set materialen in een technologieplatform is een belangrijke stap in het veranderproces. De komende maanden zullen nieuwe materialen aan de Shop worden toegevoegd.”

Madelon van Mierlo, Hoofd Brand Management ABN AMRO:“Door het in gebruik nemen van de ‘Shop’ hebben we een grote efficiëntieslag kunnen maken ten behoeve van de ontwikkeling van (marketing)communicatiematerialen. Met behulp van de nieuwe tool kunnen we een aantal middelen nu standaardiseren. Zo hoeven we niet meer voor elke poster over de opening van een kantoor, of voor iedere uitnodiging voor een seminar, het wiel opnieuw uit te vinden. Dit levert niet alleen een kostenbesparing op, maar draagt tegelijkertijd bij aan de consistentie van onze uitingen.”

MRMLOGIQ BV, Vijzelstraat 77, 1017 HG Amsterdam. Tel. +31 (0)6 43 04 73 11;
e-mail:
info@mrmlogiq.com

Over MRMLOGIQ
MRMLOGIQ is gevestigd in Amsterdam en heeft zich volledig toegelegd op het verbeteren van marketingorganisaties en marketingprocessen. De mensen van MRMLOGIQ assisteren in het ontwerp, de implementatie en onderhoud van een marketingomgeving die beter, sneller en goedkoper presteert. De aanpak is erop gericht marketeers, leveranciers, inkoopmanagers en IT-specialisten meer operationele controle te verschaffen en zodoende marketingideeën uit te bouwen tot marketingsucces.
Voor meer informatie: www.mrmlogiq.com

Voor de redactie:

Voor redactionele informatie
Influx PR, Jakob Brons, Stoomwezenstraat 33, 7321 AE Apeldoorn,
tel: 055 - 366 30 34, e-mail: mrmlogiq@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: