Actie met interieurbeplanting bij Intratuin Koudekerke

Persbericht geplaatst door Clickr op 26-05-2015
KOUDEKERKE, 26 mei 2015 – Planten in kantoor hebben een positief effect op werknemers. Intratuin Koudekerke is gespecialiseerd in kantoorplanten en de verzorging hiervan. Zij werkt met speciale onderhoudscontracten voor zakelijke klanten, zoals ondernemers en managers van organisaties.
Veel bedrijven en organisaties hebben kantoorplanten. Deze zorgen niet alleen voor een huiselijke en prettige werkplek: uit onderzoek is gebleken dat ze ook prestatieverhogend en stressverlagend werken. Bovendien geven planten zuurstof af en zorgen ze dat de lucht wordt gezuiverd. Zo wordt de kantoorruimte voorzien van schonere én frissere lucht!
Hydrocultuurplanten in kantoren
In kantoren worden vaak hydrocultuurplanten geplaatst. Deze planten heten hydrocultuurplanten (soms kortweg hydroplanten) omdat ze worden verzorgd dankzij hydrocultuur. Hierbij staan planten in bakken met poreuze korrels van gebakken klei. De kleikorrels nemen water op en geven het water geleidelijk af aan de wortels van de plant. Onderin de plantenbak zit een watervoorraad.
Onderhoudscontract en actie
Intratuin Koudekerke is gespecialiseerd in kantoorplanten en de verzorging hiervan. De groenwinkel beschikt over een uitgebreid assortiment met hydrocultuurplanten en bijbehorende plantenbakken. Ook kunnen de buitendienstmedewerkers van Intratuin Koudekerke de verzorging van de bedrijfsbeplanting op zich nemen. Zij werken hiervoor met speciale onderhoudscontracten. Momenteel heeft Intratuin Koudekerke een actie met deze onderhoudscontracten: vraagt een zakelijke klant een offerte aan voor een onderhoudscontract, dan ontvangt deze een gratis hydrocultuurplant. Na akkoord ontvangt de ondernemer drie maanden gratis onderhoud. Meer informatie over deze actie vind je op http://bit.ly/1cg2RP9.

Voor de redactie:

Voor meer informatie over dit persbericht kun je contact opnemen met Sjacco Joziasse, directeur Intratuin Koudekerke. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 0118-554406 of op e-mailadres s.joziasse@koudekerke.intratuin.nl.