Active Constructions bouwt industrieel indoor hoogteparcours.

Persbericht geplaatst door Activeconstructions op 03-07-2012

Werkhoven 30 juni,In Amersfoort wordt momenteel hard gewerkt aan een megaleuk centrum voor ontspanning voor kinderen en volwassenen. Indoor Superfun wordt een waanzinnige plek voor u en uw collega's, uw gezin, uw familiefeest of gewoon met vrienden en vriendinnen.

De 6000 m2 grote hal zal een grote diversiteit aan activiteiten bieden voor jong en oud. Een aantal van de activiteiten die er komen zijn bowlen, space golf, lasergame, kinderspeelparadijs en het compleet nieuw ontwikkelde Rescue spel. En niet te vergeten: Lekker en gezellig eten en drinken in een aangename stijlvolle omgeving.

Peter Kappe van Superfun belde met Active Constructions, “Wij waren meteen bereid om in dit bijzondere project te stappen”, aldus Kees-Jan Verwaal van Active Constructions. “Wat Superfun zocht kunnen wij bieden, namelijk innovatie en partnering, samen in een nieuw concept stappen.”

Engelbert Webbink van Superfun vult trots aan: “Het is geweldig dat onze ideeën na jarenlange inspanningen nu worden gerealiseerd in samenwerking met een partner die begrijpt wat wij willen.”

Ook Algemeen directeur Erik Verstappen van VCS Play is blij met de samenwerking: “Wij zien dit als de nieuwe showroom van ons bedrijf voor Europa”, vertelt Verstappen.

“Daarom is het goed te zien dat de juiste bedrijven, zoals ook Active Constructions, zich bij ons aansluiten om het project echt af te maken.” VCS Play is marktleider op het gebied van indoor speeltoestellen in Europa.

Het Rescue spel is teambuilding op een wel heel spectaculaire manier. Het klimparcours wordt door Active Constructions gebouwd en zal onderdeel uit maken van het Rescue spel. Het doel van het spel is door middel van opdrachten de energie te herstellen die is kwijt geraakt tijdens de zonnestorm van 2013. Dit alles speel je in de grote hal vol met speeltoestellen, computers en het touwen parcours. Het klimparcours zal net als de sfeer in de hal een industriële futuristisch uitstraling hebben.

Met het bouwen van dit avontuurlijke totaalconcept gaat de droom van vier vrienden in vervulling. Het bedenken en ontwerpen van het (Rescue) computerspel heeft na jaren intensief testen het gewenste resultaat opgeleverd

De deuren van Superfun Amersfoort zullen 28 juli openen.

Active Constructions is ontwerper en bouwer van Outdoor adventure concepten en Indoor adventure concepten, verder bouwt Active Constructions avontuurlijke ECO klimbossen en ECO speelbossen. www.activeconstructions.eu

Voor de redactie:

Active Constructions
3985 SL Werkhoven
deel deze pagina: