Alcoholtest vanaf 1 juli verplicht in Frankrijk – grote schaarste

Persbericht geplaatst door FranseAlcoholtestNL op 27-06-2012
Alcoholtest vanaf 1 juli verplicht in Frankrijk – grote schaarste

In Nederland, België en zelfs in Frankrijk zijn er bijna nergens meer goedgekeurde alcoholtesten te verkrijgen. Vanaf 1 juli is het in Frankrijk wettelijk verplicht om op ieder moment van de dag twee alcoholtesten voor eenmalig gebruik in de auto aanwezig te hebben, voor locals maar ook voor toeristen.

Door de grote tekorten dreigen veel Nederlandse toeristen die de weg op zullen gaan in Frankrijk niet op tijd over zo’n test te beschikken. Alhoewel de Franse politie heeft aangegeven in de zomerperiode coulant om te zullen gaan met weggebruikers zonder test is er absoluut geen garantie gegeven dat er geen boetes opgelegd zullen worden.

In de media verschenen oproepen om de alcoholtest in de grensstreek met Frankrijk te kopen, daar zouden ze wel gewoon verkrijgbaar zijn. Helaas blijkt dat ook hier een grote schaarste heerst.

Op FranseAlcoholtest.nl zijn de gecertificeerde en goedgekeurde testen vanaf 2 juli wel gewoon leverbaar. In bezit van zo’n test hoeft u geen boete te vrezen en u hoeft ook stad en land niet af te rijden voordat u de Franse grens passeert. FranseAlcoholtest.nl heeft al een setje van 2 goedgekeurde tests beschikbaar voor € 9,99, nu tijdelijk inclusief verzendkosten!

Voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met William van den Hoorn van FranseAlcoholtest.nl op e-mailadres info@fransealcoholtest.nl of telefoonnummer 085-888 1228.

deel deze pagina: