All Mail Services investeert in sealsysteem en couverteersysteem via All Mailing Solutions

Persbericht geplaatst door Influx PR op 15-10-2013
All Mail Services investeert in sealsysteem en couverteersysteem via All Mailing Solutions

Heemskerk, 15 oktober 2013 -- All Mailing Solutions heeft een Buhrs sealsysteem en een intelligent couverteersysteem geleverd aan All Mail Services uit Sleidinge, België. In beide gevallen betreft het jong gebruikte systemen met een hogere capaciteit dan de voorgaande systemen die bij All Mail Services werden gebruikt. All Mailing Solutions uit Heemskerk is gespecialiseerd in de verkoop van en technische serviceverlening voor couverteersystemen en sealsystemen.

"De noodzaak van extra productiecapaciteit, zowel op het gebied van omslagen vullen als voor folie verpakken, heeft ons naar All Mailing Solutions geleid", zegt Sam van Bogaert, bestuurder All Mail Services. "All Mailing Solutions heeft beide soorten systemen in het leveringsprogramma. Na een gedegen selectieprocedure bleek dat All Mailing Solutions zowel de voor ons meest geschikte systemen kon bieden als simpelweg het beste voldeed aan het beantwoorden van onze vraagstukken."

"Met deze aanschaf hebben wij meer capaciteit, in het bijzonder op het gebied van transactionele postverwerking. Het omslagvulsysteem is ook uitgerust met een high speed enkelbladfeeder voor het verzamelen van meerdere documenten van één stapel, met leescode, die alle in één envelop worden ingestoken. Naast meerdere bijlagenfeeders is het systeem ook uitgerust met twee leescamera´s; zowel bij de ingang als bij de uitgang van het systeem. ´Closed loop´-verwerking biedt onze klanten de optimale verwerkingszekerheid die zij van ons eisen", aldus Sam van Bogaert.

Volgens Timo van der Ploeg van All Mailing Solutions is deze investering een goed voorbeeld van ´Premium Used Systems`, zoals wij dat noemen. "De naam is niet het belangrijkste, de prijs wel. En de service die wij voor jong gebruikte systemen bieden, is minimaal hetzelfde als voor nieuwe systemen."

All Mailing Solutions BV, De Trompet 1736, 1967 DB Heemskerk.
Tel.: 085 27 37 222 - info@allmailing.nl

Voor de redactie:

Over All Mailing Solutions
All Mailing Solutions B.V. is de officiële distributeur van de W+D Direct Marketing Solutions couverteersystemen (voormalig Buhrs ITM) voor Nederland en België. Voor alle technische en commerciële vragen omtrent deze couverteersystemen is All Mailing Solutions BV de aanspreekpartner.
All Mailing Solutions biedt ook een wisselend aanbod jong gebruikte couverteer- en sealsystemen die allemaal op voorraad zijn en na een uitgebreide demonstratie met garantie worden verkocht. Uiterst ervaren en gecertificeerde technische medewerkers staan klaar om elke vraag te beantwoorden en de technische service en ondersteuning te bieden die men mag verwachten. Informatie: www.allmailing.nl

Over All Mail Services
All Mail Services is sinds de start in 1996 uitgegroeid tot een onmisbare schakel tussen middenstanders, kmo's en de post. Bovendien staat All Mail Services in nauw contact met ontwerpbureaus, drukkerijen en koeriersdiensten. Bij All Mail Services is de verwerking en verzending van mailings in goede handen. Met een persoonlijke aanpak biedt All Mail Services volop alle voordelen van een familiaal bedrijf. Flexibel, zodat zelfs de strakste deadline wordt gehaald. Informatie: www.allmailservices.be

Voor redactionele informatie of foto's:
Influx PR - Jakob Brons - tel.: 055 366 3034 - e-mail: jakob@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: