All weather banden

Persbericht geplaatst door La-fashionista op 04-10-2012

All weather banden hebben een zodanige rubbersamenstelling dat ze onder alle condities, warmte en kou, regen en droogte uitstekende grip op de weg geven. Zeker voor Nederlandse condities met vlakke wegen en een beperkt aantal sneeuwdagen zijn all weather banden een goed compromis tussen zomerbanden en winterbanden.

Geen seizoenwissel met all weather banden
Bij gebruik van all weather banden hoeft u dus in de winter niet van banden te wisselen. U rijdt op banden die ook onder winterse omstandigheden (met uitzondering van sneeuwval) een goede grip geven. Toch kunnen all weather banden in de winter niet tippen aan de veiligheidsprestaties van winterbanden.

Aanbiedingen all weather banden
Bij For Wheels vindt u altijd all weather banden tegen scherpe prijzen. Door onze goede contacten met fabrikanten en importeurs kunnen wij een groot assortiment banden tegen scherpe prijzen leveren. En voor het monteren van all weater banden en nieuwe velgen maken wij graag een afspraak op het moment dat het u schikt.

Meer weten over all weather banden van For Wheels?
Kijk op onze website voor de mogelijkheden en aanbiedingen of neem contact op via het contactformulier van de website. U kunt natuurlijk ook even bellen met 0180-550799.