Alle huishoudboekjes ten spijt; té bewerkelijk, té arbeidsintensief

Persbericht geplaatst door Hetisjouwgeld op 02-02-2012
Alle huishoudboekjes ten spijt; té bewerkelijk, té arbeidsintensief

“Gelukkig is er een groeiend aantal huishoudens in Nederland dat de inkomsten en uitgaven nauwlettend bijhoudt. Vanwege de financiële onrust is het belangrijk dat men weet waar men het geld aan uitgeeft. Toch constateert men steeds vaker dat de reguliere huishoudboekjes niet altijd de oplossing zijn voor het probleem. Velen vinden de programma’s te ingewikkeld en kunnen er niet mee werken. Bovendien zijn ze vanwege het rubriceren, importeren en exporteren té bewerkelijk, té arbeidsintensief en té uitgebreid” aldus Frans Lalieu van Hetisjouwgeld.nl.

Hetisjouwgeld.nl daarentegen heeft een veilig en betrouwbaar online budgetprogramma ontwikkeld waar iedereen mee kan werken (geen huishoudboekje). Voor slechts € 1 per maand kunnen abonnees op een eenvoudige en adequate wijze een goed inzicht krijgen in de eigen financiën. Door dit inzicht is men in staat maatregelen te nemen om besparingen te realiseren. Bovendien hoeft men het programma slechts 3 á 4 keer per jaar te onderhouden.Voor deze euro per maand krijgt men ook nog de beschikking over een Online Woonlasten Overzicht, een Online Inboedel Overzicht en een handige nieuwsbrief met bespaartips en financiële wetenswaardigheden.

Volgens dhr. Lalieu van Hetisjouwgeld.nl is er geen enkel ander budgetprogramma in de markt dat voor de prijs van slechts € 1 per maand dergelijke online programma’s levert: www.hetisjouwgeld.nl

Voor de redactie:

Frans Lalieu

www.hetisjouwgeld.nl

frans.lalieu@hetisjouwgeld.nl

06-55794751

0475-561934

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Hetisjouwgeld: