Alles in 1 pakketten

Persbericht geplaatst door Like2trade op 08-09-2015
Alles in 1

Het nemen van een alles in 1 pakket kan erg handig zijn. Als je alles in 1 pakket hebt zitten, kun je daarmee namelijk fors besparen. Ook is het handig dat je met een alles in 1 pakket voor al je vragen en problemen bij één provider terecht kunt, en niet meer van het kastje naar de muur kunt worden gestuurd als je bijvoorbeeld problemen hebt met digitale televisie.

Wat is alles in 1?

Bij een alles in 1 pakket heb je in één pakket de beschikking over internet, televisie en telefonie. Je hoeft dus niet meer drie afzonderlijke pakketten aan te schaffen en drie abonnementen te onderhouden: je hebt gewoon één abonnement voor drie producten tezamen.

Wat kost alles in 1?

De kosten voor alles in 1 variëren flink per provider. Je kunt al voor twee tientjes per maand een alles in één pakket hebben, maar uiteraard ben je dan flink beperkt in de mogelijkheden en opties die het pakket je biedt. Wanneer je meer opties wil, bijvoorbeeld sneller internet, meer zenders op televisie of zenders in HD (high definition) kwaliteit, ben je al snel gebonden aan een groter pakket van bijvoorbeeld 50 euro per maand. De pakketten lopen op tot extreem grote en uitgebreide pakketten van wel honderd euro per maand. Natuurlijk staat het je zelf geheel vrij om te bepalen wat voor pakket je neemt. Het kan verstandig zijn de diverse pakketten met elkaar te vergelijken om zo te achterhalen wat voor jou een goed pakket is.

Wat kun je hiermee besparen?

Een echter, oer-Hollandse vraag is natuurlijk wat je kunt besparen door een alles in 1 te nemen. Je bespaart doordat de provider meer aan jou verdient. Een provider heeft natuurlijk liever één klant die zestig euro uitgeeft dan drie klanten die twintig euro uitgeven. Drie klanten zijn immers meer werk om te onderhouden, een administratie voor te voeren, enzovoorts dan bij één klant. Deze winst berekenen de providers door aan de klant door een lagere prijs te rekenen. Je voordeel kan hierdoor oplopen tot wel dertig procent! Maar houd er natuurlijk wel goed rekening mee dat je alsnog niet teveel betaalt, en vergelijk goed de diverse alles in 1 pakketten van verschillende providers.
deel deze pagina:
Meer van Like2trade: