Alles wat je moet weten en meer over Beats By Dre audio – Nieuwe website

Persbericht geplaatst door kevin op 19-07-2012
Alles wat je moet weten en meer over Beats By Dre audio – Nieuwe website

Ben je van plan om een Beats By Dre koptelefoon aan te schaffen? Welk model moet je kiezen? Hoe klinken ze? Waar zijn ze het goedkoopst? Waar kan ik ze het beste aanschaffen? En hoe voorkom ik dat ik een replica koop? Hoe herken ik een Replica?

Dit zijn slechts een van de vele vragen die toekomstige Beats By Dre eigenaren hebben. Daarom is er nu een nieuwe Nederlandstalige website die alles info geeft over Beats By Dre die je nodig hebt.

Uitgebreide informatie over de verschillende producten van Monster Beats. De beste prijzen en aankoopadviezen. Handleidingen om imitaties te herkennen en nog veel meer!

http://allesoverbeatsbydre.nl

Over Beats Electronics

Het bedrijf is opgericht in 2006 en debuteerde met zijn eerste product, de Beats koptelefoon in 2009. Het bedrijf Monster heeft de exclusieve rechten gekregen om 5 jaar langs de Beats koptelefoons te produceren. Terwijl Monster zich richt op de productie van de producten richten Dr. Dre en zijn companen zich op de promotie van de nieuwe headphones. Voor de promotie werd veel gebruik gemaakt van endoresments van populaire muzikanten uit het netwerk van Dr. Dre, zo kon de doelgroep die bestaat uit een jonge demografie goed bereikt worden.

In de augustus 2011 heeft HTC, de fabrikant van mobiele telefoons een aanteel van 51% aangekocht in het Beats concern voor 300.000.000 dollar. Ondanks de acquisitie door HTC fungeert Beats nog steeds als een autonoom bedrijf.

In januari 2012 werd bekend dat het contract tusen Beats en Monster niet verlegd werd en dat hun partnerschap eind 2012 zal eindigen. Monster is beginnen om een eigen lijn met koptelefoons in de markt te zetten gericht op vrouwen en zakelijke professionals.

In maart 2012 is bekend gemaakt dat Beats de online muziekdienst MOG gaat overnemen. Beats heeft gekozen om MOG over te nemen vanwege de hoge kwaliteit audio streams die dit bedrijf aanbied. Dit past goed hij het credo van beats wat luidt: ”a truly end-to-end- music experience”.