ALLSAFE nieuwe shirtsponsor HIC Dames 1

Persbericht geplaatst door merelmolenaar op 08-10-2013

Met trots en vreugde presenteerde hockeyvereniging HIC afgelopen zondag 29 september 2013 haar nieuwe shirtsponsor voor Dames 1. ALLSAFE Mini Opslag heeft zich voor de komende drie seizoenen aan HIC verbonden. Dankzij ALLSAFE, en in samenwerking met HIC kledingsponsors JaWa sport en East2West, werd de voltallige selectie van Dames 1 van een nieuwe hockey outfit voorzien.

HIC dames 1, sinds seizoen 2013-2014 uitkomende in de landelijke hoofdklasse, was sinds het einde van het afgelopen seizoen op zoek naar een nieuwe sponsor. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat ALLSAFE deze vrijgekomen positie op een duurzame wijze invulling gaat geven.

Eric Stubbé is eigenaar van ALLSAFE Mini Opslag en een hockeyman in hart en nieren. ALLSAFE opende in mei 1999 haar deuren van haar eerste vestiging in Amsterdam West en heeft inmiddels12 vestigingen door heel Nederland. ALLSAFE Mini Opslag geeft ruimte aan zowel particulier als bedrijf. Iedere levensfase vraagt om een andere ruimte indeling. Of het nu gaat om een scheiding, of juist samenwonen, een kindje op komst, dan wel de kinderen het huis uit; het is fijn om je leefomgeving aan te kunnen passen aan de behoeften van dat moment. Dan is een nieuwe woning een erg grote, en eigenlijk onnodige kostenpost. Zeker in deze tijd waarin wonen steeds duurder wordt. Voor werkruimte geldt hetzelfde. ALLSAFE biedt hierin de oplossing middels flexibele, externe opslagruimte. Betrouwbaar, gemak, professionaliteit en de beste prijs, dat is waar ALLSAFE Mini Opslag al sinds 1999 voor staat.

De sponsoring zal verder gestalte krijgen door een samenwerking op het gebied van het vervoer van Dames 1 naar uitwedstrijden. Tevens zal er dit seizoen de ALLSAFE shoot-out competitie op HIC plaatsvinden.

Wouter Stevens, voorzitter van hockeyvereniging HIC, ziet in de samenwerking met ALLSAFE Mini Opslag de trend voortgezet dat sponsoring niet een vrijblijvende overeenkomst is maar een professionele samenwerking waar beide partijen baat bij hebben. “ALLSAFE heeft helder voor ogen hoe ze de leden van HIC en de tegenstanders van Dames 1 kunnen bereiken met hun propositie. Wij gaan daar vanuit de sponsorcommissie invulling aangeven met de communicatiemix vanuit onze HIC app, nieuwsbrief, website, narrowcasting, bordsponsoring en evenementen.”

HIC is erg blij met de support van ALLSAFE en hoopt op een prachtige voortzetting van de samenwerking, die op de startdag van afgelopen zondag officieel gestalte kreeg.

Over hockeyvereniging HIC

HIC is een gezellige vereniging, met veel aandacht voor de jeugd, waar naast een sociale ook een prestatiegerichte sfeer hangt. HIC telt meer dan 1.850 leden, verdeeld over 55 senioren- en 43 juniorenteams. De senioren bestaan naast enkele veteranenteams uit een groot aantal studententeams. Het eerste herenteam komt uit in de landelijke overgangsklasse en dames 1 in de landelijke hoofdklasse. De eerste twee teams van zowel de heren als de dames spelen prestatiegericht hockey; de overige teams worden gezien als recreatieve gezelligheidsteams.

Noot voor de redactie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

PR Contact

HIC

Saskia Delfgaauw

Communicatie commissie

s.delfgaauw@upcmail.nl

t +31 (0)6 18392380

ALLSAFE Management

Eric Stubbé

Directeur

stubbe@allsafemanagement.nl

t +31 (0)35 656 48 16