Artemis Body & Mind Reizen presenteert yogareizen 2016

Persbericht geplaatst door artemisbodymind op 15-12-2015
Artemis Body & Mind Reizen presenteert yogareizen 2016
Artemis Body & Mind Reizen biedt ook in 2016 weer een uitgebreid programma met yogareizen. Het aanbod is zeer divers waardoor zowel beginners als ervaren yogi’s een reis kunnen kiezen die aansluit bij hun wensen. Alle reizen staan in het teken van rust, ontspanning en vooral genieten. Onder deskundige leiding van ervaren Nederlandstalige yogadocenten wordt in de workshops gewerkt aan balans tussen lichaam en geest.

Yogareizen zijn populair
De vraag naar vakanties met aandacht voor persoonlijk welzijn stijgt. Directeur Monique de Boer van Artemis Body & Mind Reizen herkent de huidige trend. Zij zegt hierover: “ Persoonlijke- en spirituele ontwikkeling is belangrijk voor veel mensen. Behalve aan lekker vakantie vieren hebben ze behoefte aan verdieping en willen ze niet alleen een ander land, maar ook zichzelf ontdekken”.

Yogareis totaal pakket
Tijdens de yogareizen van Artemis Body & Mind Reizen krijgen de deelnemers naast de yoga workshops alle gelegenheid om te genieten van de prachtige natuur, cultuur en het authentieke Turkse leven. Dagelijks serveert de kok lekkere en gezonde vegetarische maaltijden. Verder kunnen ter plaatse een wellness behandeling in een hammam (Turks bad) geboekt worden of een uitgebreide lichaamsmassage bij één van de in-house masseurs.
Van het vliegticket tot en met de accommodaties en excursies, alles wordt geregeld. Zodat de deelnemer nergens aan hoeft te denken en alleen maar hoeft te genieten.

Financieel gegarandeerd
Artemis Body & Mind Reizen is één van de weinige aanbieders van yogareizen die beschikt over de wettelijk verplichte garantieregeling voor reizigers. Het bedrijf is hiervoor aangesloten bij GGTO. Deze stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators biedt deelnemers de garantie dat zij de reeds betaalde reissom terug krijgen mocht de reisorganisatie onverhoopt in financieel onvermogen raken.

Idyllische omgeving
De yogareizen vinden plaats in Fethiye aan de prachtige Lycische kust van Turkije. Idyllisch gelegen, omringd door de bergen en ver weg van alle drukte. De eigen accommodatie biedt alle luxe en privacy die zorgen voor dat heerlijke ontspannen verwengevoel.

Aanbod yogareizen 2016
In 2016 staan vertrouwde succesvolle reizen zoals de Dru Yogaweek en de Body & Mind Relaxweken weer op het programma. Speciaal voor vrouwen die even aan drukte van werk en/of gezin willen ontsnappen is er de Women Wellness Retreat. Daarnaast zijn er nieuwe reizen zoals de Spring – en Herfst Retreat.
Afhankelijk van het thema van de reis zijn er dagelijks één of twee yogaworkshops, aangevuld met meditatie en mindfulness. Op www.artemisbodymind.nl staat het volledige aanbod.

10 jaar Artemis Body & Mind Reizen
In 2016 bestaat Artemis Body & Mind Reizen 10 jaar. Het bedrijf is in 2006 opgericht door Monique de Boer, tevens eigenaresse van Artemis Yogacentrum in IJsselstein. Aanleiding om yogareizen naar Turkije te gaan aanbieden was de voelbaar groeiende behoefte bij mensen om te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Monique de Boer: “Uit eigen ervaring weet ik dat door even letterlijk helemaal weg te zijn, los van alle beslommeringen thuis, het proces veel diepgaander werkt. Waar mensen in Nederland maanden voor nodig hebben, kunnen ze hier in een week bereiken”.
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van artemisbodymind: