ARX opent Benelux kantoor in Amsterdam

Persbericht geplaatst door Influx PR op 27-01-2014
ARX opent Benelux kantoor in Amsterdam
PR and Persondersteuning door Influx PR
Apeldoorn (NL), 27 januari 2014 - ARX Inc., wereldwijd marktleider in oplossingen voor digitale handtekeningen, opent op 1 februari 2014 een Benelux-vestiging in Amsterdam. Met miljoenen gebruikers over de hele wereld is CoSign van ARX de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen. Onder de huidige klanten in de Benelux bevindt zich onder andere een breed scala organisaties zoals financiële dienstverleners, biowetenschappen, productie- en IT-bedrijven en vele overheidsorganisaties.
Vanaf de start is Influx PR (Apeldoorn) verantwoordelijk voor de PR en Persondersteuning van ARX Benelux. Influx PR, gespecialiseerd in ICT en automatisering, heeft veel ervaring in het opbouwen van sterke persrelaties voor bedrijven in de ECM- en BPM-markten. Jakob Brons, directeur Influx PR: "Samen met andere content services zijn digitale handtekening oplossingen onderdeel van een algemene ECM- en BPM-strategie. We zijn blij met de keuze van ARX Inc. voor ons bureau."
ARX Benelux kantoor
De Cuserstraat 93
1081 CN Amsterdam
Tel: + 31 (0)20 894 91 91

Voor de redactie:

Over CoSignCoSign van ARX is de meest gebruikte oplossing voor digitale handtekeningen met miljoenen ondertekenaars bij grote organisaties, het MKB, overheden en cloud-diensten over de hele wereld. Forrester Research positioneert CoSign in hun Wave: E-Signatures, Q2 2013 rapport als "de sterkste oplossing voor digitale handtekeningen".
Dankzij de ‘cross-enterprise' CoSign-oplossing zijn klanten in staat om handtekening-afhankelijke processen snel te transformeren van papierintensieve naar papierloze. Tegelijkertijd borgen zij vertrouwen, integriteit en controle binnen hun zakelijke en IT-omgevingen. De investering wordt snel terugverdiend door doorlooptijden en papiergerelateerde kosten te verminderen en de veiligheid te verbeteren door middel van juridisch gewaarborgde documenten die gemakkelijk kunnen worden geverifieerd via algemeen beschikbare applicaties zoals Microsoft Office en een PDF- reader.
CoSign, zowel lokaal beschikbaar als in de cloud, kan op elk apparaat worden gebruikt om eenvoudig digitale handtekeningen toe te voegen aan documenten in Word, Excel, PDF, SharePoint en vele andere toepassingen en bestandsformaten. Het kan naadloos worden geïntegreerd in een bestaande documentgerelateerde workflow, toepassing of dienst met de garantie dat bestanden altijd binnen het IT-netwerk zullen blijven. Het zorgt ook voor de naleving van de regelgeving, de strengste landspecifieke wetgeving en technische normen. Voor meer informatie over de CoSign-oplossing voor digitale handtekeningen zie de website.
***
CoSign is a registered trademark of Algorithmic Research, Ltd. All other trade names and trademarks are the property of their respective holders.
Voor redactionele informatie Benelux: Influx PR - Jakob Brons - +31 (0)55 366 3034 - arx@influx-pr.com
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: