Autobedrijf van Hoepen viert opening showroom

Persbericht geplaatst door Clickr op 31-03-2015
Autobedrijf van Hoepen viert opening showroom
Open huis op 4 en 6 april
MIDDELBURG, 31 maart 2015 – Na enkele maanden van bouwen is de nieuwe showroom van Autobedrijf van Hoepen in Middelburg opgeleverd. Deze opening wordt in het paasweekend groots gevierd, onder andere met een spectaculaire demonstratie van coureur Tim Coronel. Komt u ook?
Op 4 december 2014 werd de eerste paal geslagen voor de nieuwe showroom van Autobedrijf van Hoepen. Sindsdien is er hard gewerkt om een gloednieuwe showroom te realiseren. Een moderne showroom waarin volop ruimte is voor een groot aanbod van occasions van alle automerken. Maar dat niet alleen: ook heeft Autobedrijf van Hoepen – in samenwerking met zusterbedrijf Volvo Specialist Walcheren – een ruim aanbod auto’s van het merk Volvo. In de nieuwe showroom zijn er veel nieuwe Volvo’s voorradig, net als Volvo-occasions.
Open huis op 4 en 6 april
Na enkele maanden van bouwen beschikt Autobedrijf van Hoepen inmiddels over een gloednieuwe showroom! De opening van de showroom wordt op zaterdag 4 april en maandag 6 april van 10.00 tot 17.00 uur groots gevierd. Kom naar het open huis en geniet onder het genot van een hapje en drankje van demonstraties van onder andere autolampenmerk Hella en motorreinigingsmerk Forté. Ook is er een demonstratie over uitdeuken zonder spuiten en als klap op de vuurpijl komt coureur Tim Coronel op zaterdag 4 april van 11.00 tot 13.00 uur een spectaculaire demo verzorgen! Bent u aanwezig bij het open huis, dan maakt u bovendien ook nog eens kans op een rondvlucht boven Walcheren.
Openingsactie bij aankoop van een occasion
Bij de opening van de nieuwe showroom hoort ook een goede openingsactie. Tot en met 30 april ontvangt u bij aankoop van een occasion een gratis set winterbanden óf gratis brandstof ter waarde van € 150! Dit komt bovenop de standaard extra’s, zoals een scherpe inruilprijs, 6 maanden BOVAG-garantie en geen afleveringskosten.

Voor de redactie:

Noot voor de redactie
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Benny van Hoepen. Benny van Hoepen is bereikbaar op telefoonnummer 0118 635 474 of op e-mailadres info@autobedrijfvanhoepen.nl.
Over Autobedrijf van Hoepen
Autobedrijf van Hoepen is een universeel autobedrijf waar men terecht kan voor reparatie, onderhoud en inkoop en verkoop van alle bekende automerken. Al jarenlang staat het bedrijf garant voor sterke service en vakbekwaamheid. Daarnaast is Autobedrijf van Hoepen gespecialiseerd in de Zweedse merken Volvo en Saab. Deze auto’s worden onderhouden, gerepareerd en ingekocht en verkocht door zusterbedrijf Volvo Specialist Walcheren. Meer informatie vindt u op www.autobedrijfvanhoepen.nl en www.volvospecialistwalcheren.nl.