AVB Vertalingen ook in 2013 NEN-gecertificeerd!

Persbericht geplaatst door avbvertalingen op 16-01-2013
AVB Vertalingen ook in 2013 NEN-gecertificeerd!

AVB Vertalingen is voor 2013 wederom NEN-gecertificeerd! De NEN-EN 15038-norm beschrijft aan welke eisen een aanbieder van vertaaldiensten moet voldoen met betrekking tot de inzet van mensen en middelen, kwaliteitszorg, projectbeheer, contractueel kader en dienstverleningsprocedures. Voor het zesde jaar op rij heeft vertaalbureau AVB voldaan aan alle eisen die Kiwa Nederland voorschrijft voor deze norm.

“AVB Vertalingen stond aan de wieg van deze vertaalnorm en wij zijn enorm trots dat wij ook in 2013 weer NEN-gecertificeerd zijn”, aldus Isabella Occelli-van Rooij, Algemeen directeur. De afgelopen weken heeft Kiwa Nederland een audit gehouden waarbij o.a. de afdelingen Projectmanagement, Administratie, Sales en de Vertalersafdeling onder de loep zijn genomen. De bevindingen van Kiwa Nederland zijn daarna gepresenteerd in een uitgebreid rapport. Net als AVB Vertalingen weet Kiwa Nederland als kwaliteitswaakhond authentieke vakmanschappen met moderne technologieën te combineren.

Belangrijkste speerpunt van deze hooggekwalificeerde certificering is dat al onze vertalingen vertaald worden door professionele gespecialiseerde native-speakervertalers en gecorrigeerd door onafhankelijke professionele revisoren. Elke vertaling wordt nauwlettend gecontroleerd op grammatica, idioom, vakspecifieke terminologie en volledigheid, zodat kwaliteit wordt gegarandeerd.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze NEN-certificering? Neem gerust contact op met ons!

deel deze pagina: