Avtieve Slovenie jongerenreizen

Persbericht geplaatst door Floris op 06-05-2016
Er zijn ontzettend veel reisbestemmingen te bedenken die je met een groepsreis kunt bezoeken. Wij geven hier alvast een aantal adviezen, maar er zijn natuurlijk oneindig veel mogelijkheden en alternatieven te bedenken. Bestemmingen die steeds meer in opkomst zijn en nog een stukje onontdektheid met zich meebrengen. Bestemmigen die anders zijn en daardoor onvergetelijk zijn. Een bestemming die jij wilt ontdekkken, in het samenzijn met een leuke groep. Een vakantie groepsreis met gelijkgestemden kan voor vriendschappen voor het leven zorgen. Tijdens de vakantie-groepsreizen die door Simi Reizen worden georganiseerd zijn dan ook al vele langdurige en intensieve vriendschappen ontstaan.

Sloveniƫ, een topbestemming
Voor de meer avontuurlijk ingestelde reiziger raden we Slovenie als reisbestemming van harte aan. Niet alleen is Sloveniƫ een land dat echt heel erg mooi is, je kunt er ook enorm veel ondernemen tegen een hele scherpe prijs. Geen enkel reisprogramma heeft zoveel outdooractiviteiten standaard inbegrepen als deze groepsreizen naar Slovenie. Paintball, raften, canyoning, maar ook een bierproeverij en saunabezoek zijn standaard inbegrepen bij de reissom.

Outdoor activiteiten
Een topbestemming voor outdoorvakanties is Slovenie. Tijdens deze jongerenreis staan vooral heel erg veel uiteenlopende activiteiten op het programma, van bellyak (kayakken op een soort bodyboard) tot raften, canyoning en paintball. We verblijven tijdens deze reis op een prachtlocatie op een camping die gemiddeld een 8.7 scoort onder de bezoekers. Wat leuk is, is dat op deze camping nog veel mogelijk is. Zo mag je er gewoon een kampvuurtje maken en kun je in de avonden genieten van veel georganiseerd vermaak.

Betaalbare prijzen
Wat deze jongerenreis extra leuk maakt is de hoeveelheid standaard inbegrepen outdooractiviteiten. Dit zorgt voor een geweldige afwisselende jongeren vakantie met leeftijdsgenoten die allemaal staan te trappelen om een geweldige vakantie te beleven. Daarnaast is de prijs voor een 11-daagse jongerenreis alleszins redelijk en zijn ontzettend veel activiteiten inbegrepen.