Baard zoekt vrouw

Persbericht geplaatst door Anne op 17-11-2015
Beauty & The Beard
UTRECHT – Single mannen met baarden en hun vrouwelijke fans (28 tot en met 38 jaar) kunnen op donderdag 3 december komen daten tijdens het date-event ‘Beauty & the Beard’ bij The Village Wolvenplein te Utrecht. Uniek daten op een stoere locatie. Lachen, beleven en doen!

Organisator Anne de Goede: “We vernamen van meerdere vrouwen dat ze mannen met baarden net een beetje meer man vinden. Ze hebben iets ruigs en ondoorgrondelijks. Het baardentijdperk lijkt bijna ten einde, dus graag willen wij de bebaarde man nog even de kans geven om met hun baard te pronken en flaneren. Speciaal rondom de verjaardag van Sinterklaas. Een echte trendsetter als het om baarden gaat”.

Het event wordt georganiseerd door Blik & Blooz. Een creatieve organisatie die date-events organiseert vol verrassende ontmoetingen. Om ervoor te zorgen dat het gesprek het alledaagse ontstijgt, maakt Blik & Blooz gebruik van spraakmakende activiteiten. In korte tijd krijg je een goede indruk van de ander én kun jij jezelf zijn.

Lijkt het je wat om singles in een ontspannen sfeer te ontmoeten? Schrijf je nú in!
Van 19:15 tot 22:00, inclusief een gezamenlijke eindborrel.
Locatie: The Village Wolvenplein, Wolvenplein 29, Utrecht
De kosten zijn € 39,95, inclusief 2 consumpties
Met de “Early Beard” korting betaal je vóór 30 november niet € 39,95, maar slechts € 32,50.
Aanmelden kan t/m 1 december via www.blikenblooz.nl