Babymaxi.nl: Boba Baby Carrier Organic met meer dan 20% korting

Persbericht geplaatst door babymaxi op 07-09-2011
Babymaxi.nl: Boba Baby Carrier Organic met meer dan 20% korting

Babymaxi heeft nu een leuke nazomer aanbieding: Koop een Boba Baby Carrier uit de Organic collectie voor € 111,00 ivp € 139,00 inclusive gratis verzending!

De Boba Babydrager is gemaakt van bio-katoen en GOTS gecertificeerd. GOTS (Global Organic Textile Standard) is een internationale standaard voor biologische textiel een stelt zeker dat de grondstof katoen biologisch of natuurlijk en het proces van de productie duurzaam en milieuvriendelijk is.

De Boba draagzak is zacht gestructureerd en ontworpen voor kinderen met een gewicht van 7 - 20 kg. De babydrager heeft een lange, ondersteunende achterzijde om uw zwaartepunt zo dicht mogelijk bij uw lichaam te houden terwijl de rug van uw kindje wordt ondersteund. Bovendien heeft de Boba innovatieve afneembare voetbandjes die aan de tailleriem bevestigd zijn en de voetjes van uw kind laten uitrusten en het een gezonde zithouding geven.

De drager kan zowel als buikdrager en rugdrager worden gebruikt en is leverbaar in 3 verschillende kleuren.

Deze aanbieding is geldig zolang de voorraad strekt OP=OP

Te bestellen bij babymaxi.nl – Kijk ook voor andere aanbiedingen.

Over Babymaxi
Babymaxi.nl ondersteunt moeders en vaders hun baby te dragen en biedt een ruim assortiment aan kwalitatieve draagzakken, geweven en elastische draagdoeken, Mei Tais, ringslings, organische babydragers en praktische accessoires voor premature baby’s en pasgeborenen, ouder baby’s en peuters. U vindt bij ons merken zoals de Manduca draagzak, Boba Baby Carrier Classic en Organic, Bondolino, Storchenwiege Baby Carrier en Ringsling, Minimonkey, Tricot Slen Bio, Sleepy Wrap, ByKay, Amazonas Carry Sling, Mei Tai Earth en Totseat.

Op babymaxi.nl kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen. Afrekenen kan met iDeal, overboeking, creditcard of Paypal.

Contact
H. Volkmann
E-mail: info@babymaxi.com