Babymaxi.nl breidt haar assortiment aan babyproducten met Totseat uit

Persbericht geplaatst door babymaxi op 18-07-2011
Babymaxi.nl breidt haar assortiment aan babyproducten met Totseat uit

Nu nieuw bij Babymaxi: Totseat – de opvouwbare kinderstoel voor op reis

Klein, licht en compact - De echte originele Totseat (Mobiseat) kinderstoel is uw perfecte begeleider voor onderweg. Het babyproduct past op bijna elke volwassenen stoel van alle soorten en maten, is klein en handig opvouwbaar en wasbaar in de machine.

Totseat is perfect voor “no high chair” momentenzowel bij oma en opa, in het cafe, of op reis - en ideaal voor baby's die zonder steun kunnen zitten (vanaf ongeveer 8 - 30 maanden).

De Totseat is makkelijk in gebruik: doe de Totseat over de rugleuning van de stoel, stel hem op de goede lengte en sluit hem stevig met de clip.

Een must voor iedere ouder onderweg!

De Totseat is te bestellen bij www.babymaxi.nl. Verzendingbinnen 24 uur.

Over Babymaxi

Babymaxi.nl ondersteunt moeders en vaders hun baby te dragen en biedt een ruim assortiment aan kwalitatieve draagzakken, geweven en elastische draagdoeken, Mei Tais, ringslings, organische babydragers en praktische accessoires voor premature baby’s en pasgeborenen, ouder baby’s en peuters. U vindt bij ons merken zoals de Manduca draagzak, Boba Baby Carrier Classic en Organic, Bondolino, Storchenwiege Baby Carrier en Ringsling, Minimonkey, Tricot Slen Bio, Sleepy Wrap, ByKay, Amazonas Carry Sling, Mei Tai Earth en Totseat.

Op babymaxi.nl kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen. Afrekenen kan met iDeal, overboeking, creditcard of Paypal.

Contact
H. Volkmann
E-mail: info@babymaxi.com