Bad en Living in Gorinchem voor uw luxe designbadkamer

Persbericht geplaatst door de Badkamerontwerper op 13-07-2011
Bad en Living in Gorinchem voor uw luxe designbadkamer

Eigenaar Welmoet Joukes start hét sanitair design centrum in Midden Nederland

Zoekt u luxe materialen voor uw nieuwe designbadkamer? Wilt u een uniek ontwerp en vraagt u zich af wat de mogelijkheden zijn? Of zoekt u een bijzonder badkamermeubel dat nergens anders te vinden is? Voor al deze en meer vragen kunt u vanaf nu terecht bij Bad en Living in het Open Huis Designcenter te Gorinchem.

In het Open Huis Designcenter is per 27 mei 2011 Welmoet Joukes van start gegaan met haar nieuwe toonzaal. Na een lange carrière in het ontwerpen van badkamers en sanitair breidt Welmoet haar zaak debadkamerontwerper.nl uit met het exclusieve label Bad en Living. Hierdoor kan ze u naast een schitterend en op maat gemaakt ontwerp tevens een prachtig assortiment aanbieden. Vrijstaande baden, design badmeubels, kranen en een bijzondere collectie tegels; grotendeels van Italiaanse of Deense labels.

Naast de materiaalkeuze kan ze u ook begeleiden met de installatie van de badkamer.

Kernwoorden bij Bad en Living zijn: luxe, klantgericht, service en een uniek ontwerp waarbij rekening is gehouden met de dagelijkse praktijk. Welmoet werkt met een team van ervaren ontwerpers. Zo maakt ze gebruik van het ontwerpersduo Laura Vennik (Interieurarchitect) en Sabine Derksen (Interieurontwerper).

Op zaterdag 5 en zondag 6 november vindt er tijdens het bekende Open Huis “Comfortzone Weekend” een extra feestelijke happening plaats om de overname te vieren.

Op nog geen 500 meter van de A15 is Bad en Living in Gorinchem eenvoudig te bereiken vanuit de Randstad, Zuid en Midden-Nederland.

Het adres is: Newtonweg 18, 4207 HK te Gorinchem. U bent van harte welkom.

Zie voor meer informatie: www.badenliving.nl en www.debadkamerontwerper.nl

deel deze pagina: