Badkamerstijl ontdekken met moodboard en inrichten naar eigen wens

Persbericht geplaatst door Presstige Public Relations op 13-03-2013
Badkamerstijl ontdekken met moodboard en inrichten naar eigen wens

Nieuwe Sphinx consumenten website

BV DE SPHINX MAASTRICHT heeft haar website volledig vernieuwd. Mensen die zich oriënteren op een nieuwe badkamer, vinden er veel informatie en inspiratie. Een handig en leuk hulpmiddel op de website is de Badkamer composer met moodboard. Daarmee ontdekt men snel en eenvoudig welke badkamersfeer het beste past bij de persoonlijke stijl. Vervolgens kan de plattegrond van de droombadkamer samengesteld worden.

Inspiratie en praktische hulp
De nieuwe website biedt uitgebreide informatie over en sfeerbeelden van alle Sphinx badkamerconcepten. Dankzij de verschillende, intuïtieve zoek- en filterfuncties is het eenvoudig om een specifiek badkameronderdeel te vinden. Voor hulp bij het visualiseren van de badkamer naar individuele wens, biedt de site een handige tool. Met de Badkamer composer maakt de consument in enkele stappen een moodboard en een plattegrond. Deze kunnen dienen als een uitgangspunt voor de inrichting van de badkamer en maken de keuzebepaling eenvoudiger.

Over Sphinx
SPHINX is het merk waaronder BV DE SPHINX MAASTRICHT badkamerconcepten brengt voor het basis- en middensegment. Het merk is al meer dan 175 jaar aanwezig op de Nederlandse markt en heeft een grote bekendheid bij consumenten. Het productportfolio omvat naast de basisserie Sphinx 300 onder meer het uitgebreide badkamerconcept Sphinx 345.

BV DE SPHINX MAASTRICHT biedt de Beneluxmarkt een compleet en helder assortiment met drie merken die elkaar aanvullen en versterken: Sphinx, Keramag Design en Koralle. De drie merken zorgen samen voor één compleet assortiment dat alle marksegmenten bedient. Voor het volledige aanbod van de drie merken is BV DE SPHINX MAASTRICHT het aanspreekpunt.

www.sphinx.nl

Voor de redactie:

Nadere informatie over het bovenstaande wordt u graag verstrekt door Pauline van Gulik van BV DE SPHINX MAASTRICHT, telefoon 043 – 351 12 51 of door Presstige PR, telefoon 033 – 245 00 70.