Bakkerij Année te 9 straatjes stopt

Persbericht geplaatst door Veilingwinnaar op 08-05-2015
Bakkerij Année te 9 straatjes stopt

Amsterdam, 08 mei 2015. De 9straatjes in Amsterdam-centrum vol schilderachtige monumenten en 'n uniek aanbod van authentieke winkels en bijzondere horeca. In het hart van Unesco's Werelderfgoed, net achter het Paleis op de Dam tussen Raadhuisstraat en Leidsegracht.

In deze straatjes voeren handel, ambacht en cultuur vanouds de boventoon en 400 jaar later bruist het in dit wijkje vol monumentale winkelpandjes nog altijd van leven.

Na bijna 50 jaar te bestaan is bakkerij Année een begrip in de 9 straatjes Amsterdam. Het handelsmerk van de bakkerij was biologisch ambachtelijk brood en bespaarde niet op goede apparatuur. Helaas gaat de bakkerij toch stoppen, zij kunnen niet meer concureren met de grote ketens en de kosten werden te hoog om de zaak nog draaiende te houden.

Het apparatuur wat werd gebruikt om het overheerlijke brood te produceren wordt nu per opbod verkocht in de online veiling Veilingwinnaar. Dit bedrijf heeft tot doelstelling om het werkende apparatuur te verkopen voor marktconforme prijzen. Het betreft hier om een veiling dus het zou kunnen dat het ook voor minder wordt verkocht.

De veiling Bakkerij Année te Amsterdam start op 15 mei 2015 maar tot en met 29 mei 2015 kunt u nog terecht voor hun overheerlijke brood.

Veilingwinnaar heeft altijd een groot aanbod aan horeca apparatuur online staan. Het aanbod verschilt van complete restaurant interieurs, lunchrooms tot afzuigkappen en pizza ovens. Veilingwinnaar B.V. heeft elke week nieuwe veilingen, deze worden geveild via de website www.veilingwinnaar.nl. De veilingen bestaan uit inboedels en restpartijen uit reorganisatie, faillissement of overtollige voorraad dit is in opdracht van curatoren, bedrijven en banken. Als u een bod wilt plaatsen, kunt u zich gratis registreren op de site van veilingwinnaar.nl