Beach Resort Makkum leukste vakantiepark van Nederland

Persbericht geplaatst door OSM op 27-11-2013
Beach Resort Makkum leukste vakantiepark van Nederland
Bungalowpark Beach Resort Makkum is gisteravond overtuigend verkozen tot het leukste vakantiepark van Nederland. Een jaar lang mag het fraai gelegen zelfstandige bungalowpark aan het IJsselmeer in Friesland deze aansprekende titel voeren. “Het is een waardering die ons enorm streelt, vooral ook omdat we hoog scoren op service en klantvriendelijkheid!”, vertelt een opgetogen Hans Schuchard, directeur van Beach Resort Makkum. “De stemmen komen vanuit heel Nederland, maar ook heel veel uit Duitsland. Het bevestigt ons beeld dat we, ook in tijden dat gasten soms wat kritischer zijn, hen een uitstekende performance kunnen bieden. Ja, daar zijn we uiteraard met z’n allen bijzonder trots op hier in Friesland!”
Goed seizoen
Bungalowpark Beach Resort Makkum maakt een goed seizoen door. Schuchard: “In de zomerperiode is ons bungalowpark sowieso geliefd, bonus dit jaar was voor ons het mooie naseizoen. De zonnige herfstperiode heeft nog extra veel toeristen doen besluiten om naar Makkum af te reizen. Tot ver in november was het een komen en gaan van gasten, het was tot laat in het seizoen erg gezellig en de kerstvakantie komt er al aan!” De kracht van bungalowpark Beach Resort Makkum is de unieke ligging direct aan het IJsselmeer en de grote diversiteit aan accommodaties. Gasten kunnen kiezen uit een ruim aanbod van luxe villa’s, bungalows of ruime appartementen. Het zelfstandige karakter van het bungalowpark geeft gasten een echt thuisgevoel: ruim 15% van de gasten komt weer terug op het bungalowpark en dit percentage groeit jaarlijks.

Eerder oriënteren en boeken
“Nu we de titel hebben gewonnen zetten we ons natuurlijk in voor een extra leuk 2014”, vervolgt Schuchard. “Met diverse acties, via internet maar ook op het bungalowpark zelf, zullen we op een leuke wijze aandacht schenken aan het behalen van deze titel. We zullen daar de omgeving van Makkum nog meer bij gaan betrekken, rondom Beach Resort Makkum is zoveel moois en leuks te ontdekken!” Het komende jaar wordt door Schuchard dan ook met veel vertrouwen tegemoet gezien. Nu al zijn er een flink aantal nieuwe boekingen binnengekomen. “Wij zien dat mensen zich steeds eerder oriënteren en hun vakantie boeken, ze willen de zekerheid van een mooie vakantieplek, maar ook de mooie zomer en het recente fraaie naseizoen helpen ons. De trend dat mensen steeds vaker kiezen voor een vakantie in eigen land wordt hiermee bevestigd. Wat mij betreft hebben ze helemaal gelijk: Friesland is mooi!”