Beats By Dre Pill en Executive nu eindelijk goed verkrijgbaar in Nederland

Persbericht geplaatst door kevin op 14-12-2012

De ware Beats By Dre fans hebben er even op moeten wachten maar het is eindelijk zover, de beats by dre Pill en Executive zijn eindelijk goed verkrijgbaar in Nederland. Als je ze graag wilt hebben kan je ze vandaag nog bestellen dan zijn ze morgen al in huis.

Veel mensen wachten al sinds de aankondiging op deze producent maar voor als u nog niet bekend bent, een korte toelichting:

Pill

De Pill is de nieuwste bluetooth speakers van Beats. Deze compacte krachtpatser is pilvormige bluetooth speaker die gemakkelijk in je zak of tas past maar toch een krachtig volume weet te produceren en een uitstekende geluidskwaliteit heeft. Zelf de reviewers die sceptisch over het merk van Dr. Dre zijn beamen toch dat dit een zeer degelijke speaker is die de huidige concurrentie achter zich laat.

Lees meer over de Beats By Dre Pill en waar je hem kunt kopen

Executive

De executive is de nieuwste hoofdtelefoon binnen de productlijn. In tegenstelling tot veel van de eerdere producten is deze hoofdtelefoon een stuk minder flashy en opvallend. Dit is dan ook waar beats zich op richt met dit nieuwe product, op de mensen die wel graag van de sound en het merk van beats willen genieten maar niet zozeer hoeven op te vallen met in het oog springende hoofddecoratie. En dit is Beats zeker gelukt. De hoofdtelefoon is stijlvol, subtiel en ziet er professioneel uit. Daarnaast zit deze zeer comfortabel is hij gemaakt voor gebruik onderweg. Zo is de hoofdtelefoon voorzien van actieve noise cancelling om het achtergrondgeluid van vliegtuigen, auto’s, treinen en bussen weg te filteren en kan hij compact opgevouwen worden voor transport.

Lees meer over de Beats By Dre Executive en waar je hem kunt kopen

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van kevin: