Bed kopen met Mline matras doe je bij Luxebedden

Persbericht geplaatst door dekbedden1 op 31-01-2014

Een bed kopen doe je niet iedere dag. Dat lijkt me duidelijk. Ik heb er dan ook totaal geen verstand van. Waar moet je nu precies op letten? Als je de diverse sites van beddenzaken bekijkt, valt direct op dat het assortiment zo uitgebreid is, dat je de kluts volledig kwijtraakt. Alleen al die soorten matrassen al. Geen idee wat een koudschuim matras is, of wat het voordeel is van een traagschuimmatras. Het leek me verstandig dit eerst uit te zoeken.

Voor de aanschaf van een nieuw bed besloot ik dan ook te kiezen voor een echte specialist. Een beddenzaak waar ze verstand van zaken hebben met een groot assortiment en aantrekkelijke aanbiedingen. Luxebedden.nl bleek al snel de juiste partij. Ik heb me in de showroom in Uden dan ook goed laten informeren over de verkrijgbare modellen en de soorten matrassen. Ook heb ik alle matrassen op mijn gemak kunnen testen. De verkoper heeft me vooral op dit gebied uitstekend geholpen. Want er komen diverse factoren bij kijken. Je lichaamshouding, gewicht, persoonlijke wensen en uiteraard het budget. Na prettig advies heb ik een weloverwogen besluit genomen en ervoor gekozen een compleet nieuw bed te kopen met een heerlijke Mline matras. Deze kwam bij mij als beste uit de test.

Nadat ik mijn gloednieuwe bed en de Mline matras besteld had, keek ik al uit naar de bezorging ervan. Want een bed kopen met een goede matras perfect passend bij jouw gewicht en slaaphouding, staat garant voor jarenlang slaapgenot. Ik kon dus haast niet wachten tot ze mijn nieuwe bed en matras thuis kwamen bezorgen. Een prettige bijkomstigheid van het doen van een aankoop bij Luxebedden is dat de bezorging geheel gratis is wanneer je bestelling boven de 35 Euro is. Na 5 weken was het dan zover en kon ik mijn nieuwe aankoop eindelijk testen. En echt waar, wat een comfort. Ik slaap heerlijk en word iedere ochtend uitgeslapen wakker. Ik kan het dan ook aan iedereen aanbevelen. Overweeg je een nieuw bed of een matras aan te schaffen, bekijk dan de site van luxebedden.nl en bestel online of ga langs in de showroom in Uden!