BedrijvenAwards 2013; Wie wordt het beste bedrijf van de regio?

Persbericht geplaatst door Allebedrijvenin op 11-12-2013

De BedrijvenAwards worden ook dit jaar weer georganiseerd door Allebedrijvenin.nl en uitgereikt aan lokale ondernemers. De Awards zijn een jaarlijks terugkerend evenement bij Allebedrijvenin.nl waarin lokale bedrijven centraal staan. Er zijn 78 regio’s met 9 categorieën waarin bedrijven kans kunnen maken op een BedrijvenAward.

Kracht aan lokale ondernemers

“Met deze Awards, georganiseerd door reputatiegids Allebedrijvenin, willen wij kracht geven aan de lokale ondernemers”, aldus Massimo Gagliotti van Allebedrijvenin.nl.

Allebedrijvenin heeft hiermee als doel het inzichtelijker maken van bedrijven en hun reputatie. Stemmers kunnen een bedrijf beoordelen op een aantal kritische punten waarbij zij het bedrijf een cijfer geven en zo hun favoriete restaurant, winkel of bedrijf een kans geven op een award. Bedrijven met de meeste en beste waarderingen maken kans om winnaar te worden.

Meer dan 1000 beoordelingen per dag

“We ontvangen dagelijks meer dan 1000 beoordelingen, goede en slechte. We zien dat steeds meer bedrijven reageren op die beoordelingen. Ik ben blij om dat te zien”, aldus Massimo Gagliotti, directeur van Allebedrijvenin.

Reviews steeds belangrijker voor consument

In tijden als deze is het lastig om het vertrouwen van consumenten te winnen. Uit onderzoek is gebleken dat 70% van de bezoekers beoordelingen van anderen vertrouwt bij het maken van een aankoopbeslissing. Daarbij wilt de bezoeker beoordelingen lezen die objectief zijn. Het meest objectief wordt een beoordeling als een gebruiker zijn/haar review bevestigd via Facebook en de geschreven review langer dan 10 woorden is.

Toekomst beoordelingen

Bedrijven kunnen de Awards inzetten om klantbeoordelingen te verzamelen. Reviews blijken steeds belangrijker om potentiële klanten te kunnen overtuigen. Allebedrijvenin biedt hiervoor een onafhankelijk platform aan waar bezoekers hun mening kunnen geven over ieder bedrijf in Nederland. Allebedrijvenin biedt bedrijven die klantbeoordelingen bezitten, dit te laten zien aan hun website bezoekers. Een bezoeker wilt immers zien wat de beoordeling is van iedere ‘online winkel’. Websites die klantbeoordelingen laten zien, maken een hogere kans op meer online omzet dan website zonder deze beoordelingen. Dit vertrouwen is net zo belangrijk als bezoekers die graag beoordelingen lezen over producten.

Voor de redactie:

Noot voor de redactie:
Allebedrijvenin is een jong, enthousiast internetbedrijf, dat gevestigd is in Gouda. Met een team gedreven professionals presenteren wij bedrijven online op een unieke manier. Bedrijven krijgen bij ons een eigen profielpagina waarop zij informatie over hun bedrijf kunnen vermelden en aanbiedingen kunnen plaatsen. Per maand vinden ongeveer 2.5 miljoen bezoekers hun weg naar de stadsportalen van Allebedrijvenin. Bezoekers kunnen reviews plaatsen, bedrijven volgen en op aanbiedingen reageren.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Massimo Gagliotti - Directeur Allebedrijvenin 0900 - 222 888 9 (lokaal tarief)
www.allebedrijvenin.nl/awards