BeeWebdesign levert betaalbare websites en webwinkels voor starters

Persbericht geplaatst door beewebdesign op 29-06-2012
BeeWebdesign levert betaalbare websites en webwinkels voor starters
Wilt u ook uw product of dienst op Internet onder de aandacht brengen? Maar schrikken de prijzen van een nieuwe website of webwinkel u af? Dan kunt u nu kiezen voor een basis website of basis webwinkel bij BeeWebdesign.
BeeWebdesign voor betaalbare website of webwinkel
Door onze werkwijze met een basis website of basis webwinkel pakket, kunnen we u voorzien van een zeer betaalbare oplossing voor startende ondernemers. Vaak heeft u bij het starten van het bedrijf nog geen groot budget voor ingewikkelde websites. BeeWebdesign biedt u een website die zowel professioneel oogt als betaalbaar is. Tevens leveren we een pakket voor een webwinkel. Een basis website is er al voor 199 Euro exclusief btw, een basis webwinkel is er voor 299 Euro.
Persoonlijk advies en hulp bij plaatsen website of webwinkel
BeeWebdesign denkt graag met u mee over uw website of webwinkel. We helpen u met het aanpassen van het ontwerp en plaatsen van uw tekst en foto materiaal. Voor de webwinkel variant helpen we u met installeren van de gebruikersvriendelijke OpenCart software, waarmee u snel aan de slag kunt met de verkoop van uw producten. Tijdens het proces is er intensief contact en wordt er snel voortgang gemaakt met uw nieuwe website of webwinkel.
Interesse gewekt? Neem dan contact op voor een offerte.
We sturen u graag een offerte op maat, aangepast naar uw wensen. Via onze website www.beewebdesign.nl kunt u meer over ons lezen. U kunt een offerte aanvragen door te bellen naar 06-27028768 of een e-mail te sturen naar info@beewebdesign.nl.
BeeWebdesign
Dhr. Bart Roelands
Website: www.beewebdesign.nl
Telefoon: 06-27028768

Voor de redactie:

BeeWebdesign
Dhr. Bart Roelands
Telefoon: 06-27028768
deel deze pagina: