Bekende sterren bij Superdry

Persbericht geplaatst door Swarovski op 26-01-2012

Het exclusieve Britse kledingsmerk Superdry, bekend van haar trendy dames jassen, bootcut jeans, designer jurken, heren laarzen, mannen accessoires en vele andere kwaliteits artikelen trekt vele beroemdheden naar haar winkels wereldweid.

De inhouse Superdry beroemdheid Jack Barlow, de bekende UK Karting ster, altijd gekleed in stijlvolle Superdry outfits. Jack is sinds kort terug in het Verenigd Koninkrijk na een bezoek, afgelopen november, aan de Verenigde Arabische Emiraten waar hij deel nam aan het Rotax World Karting Championship. Het asfalt omruilend voor grind en stof, het woestijn circuit bleek een extreme uitdaging voor Jack die het nakijken had terwijl andere coureurs, die beter bekend waren met dit terrein de overhand hadden.

"Met mijn tempo en tijd die ik over had tegen het einde van de race had ik zeker kunnen vechten voor de 2e of 3e plaats", aldus de altijd enthousiaste Jack.

Een trip naar Dubai zou natuurlijk niet compleet zijn geweest zonder een bezoek aan de Superdry winkel in het hart van Dubai. Daar trof Jack de Superdry brand manager voor de Verenigde Arabische Emiraten, meneer Emad Hussein voor een persoonlijke rondleiding.

Onlangs werd Mollie King, de beeldschone zangeres van de populaire Engelse meidengroep 'The Saturdays' gespot in onze winkel in Londen Westfield. Daar trof zij onze Superdry stylist om een mooie selectie van comfortabele joggers uit te zoeken en daarbij ook niet te vergeten om een paar leuke kledingstukken voor haar vriend, bekend model David Gandy, uit te zoeken!

Ook werd de Australische superster Dannii Minogue in London gesignaleerd in onze Warriors graphic tee outfit. Dit in combinatie met een trench coat koos een outfit die zowel stijlvol als casual was. Een goede keus!

Over Superdry:

SuperGroup is een onderscheidende Britse leverancier van merkmode die kleding en accessoires van hoge kwaliteit biedt. De groep runt een multichannel business door een combinatie van zelfstandige Superdry- en Cult-winkels, Superdry-afdelingen, evenals Britse en internationale groothandels.

Het bedrijf werd in 1985 opgericht en ontwerpt en verkoopt sindsdien een breed scala aan eersteklas heren- en dameskleding onder zijn vlaggenschipmerk Superdry, samen met andere eigen merken en een aantal producten van derden die in Cult-winkels worden verkocht. Superdry biedt een internationale merkpropositie, gericht op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle kleding met een uniek ontwerp en van goede kwaliteit. Onze kleding, geïnspireerd door Japanse ontwerpinvloeden met een vintage americanastijl, heeft wereldwijd een grote schare fans verworven en trekt steeds meer beroemdheden aan.

Superdry heeft momenteel in totaal 39 winkels in het Verenigd Koninkrijk en Ierland en nog eens 54 afdelingen in House of Fraser-winkels. Internationaal worden Superdry-producten in ruim 20 landen verkocht met franchise- en geautoriseerde winkels in België, Frankrijk, Scandinavië, de VS en Australië.

http://www.superdry.nl/

Voor de redactie:

A