Bekijk webcambeelden van Breda International Airport

Persbericht geplaatst door Clickr op 22-03-2016
Vliegtuigen zien opstijgen of dalen? Breda International Airport beschikt sinds kort over een buitencamera: hiermee kunt u gemakkelijk een kijkje nemen op ons vliegveld en onze landingsbaan! Lees hier meer.

Het in Bosschenhoofd gevestigde Breda International Airport is een drukbezocht vliegveld. Dagelijks stijgen er tientallen vliegtuigen op. De ene keer is het vliegtuig gevuld met mensen die een rondvlucht hebben geboekt en de andere keer wordt het vliegtuig bestuurd door piloten in spé die een opleiding volgen tot sportvlieger of verkeersvlieger.

Live vliegtuigen zien opstijgen en dalen
U kunt de opstijgende en dalende vliegtuigen bekijken wanneer u een bezoek brengt aan ons vliegveld. Vanuit diverse uitkijkpunten en onze restaurants heeft u goed zicht op onze landingsbaan. Bent u niet in de gelegenheid om een bezoek te brengen aan onze landingsbaan, dan kunt u ook vanachter uw computer of tablet een blik werpen op ons vliegveld! Sinds kort hebben we namelijk een buitencamera gericht op onze landingsbaan. Bent u benieuwd naar deze livebeelden? Kijk dan gauw op onze webcam!