Benelux samenwerking: Clockwork bpm en Roambi in

Persbericht geplaatst door Influx PR op 17-11-2011
Benelux samenwerking: Clockwork bpm en Roambi in

Persbericht

Samenwerking Clockwork bpm en Roambi in Benelux


Alkmaar, 17 november 2011 – Clockwork bpm, een organisatie- en ICT-adviesbureau, is een samenwerkingsverband aangegaan met Roambi, uitgeroepen als beste app voor business van 2011. Roambi heeft een business app die zakelijke rapporten en data, waaronder van IBM, SAP, Oracle en Micosoft, omzet in mobiele analyses voor iPhone, iPad en BlackBerry. De samenwerking met Roambi is gericht op business, ICT en proceskennis over mobiele strategie en –implementatie en richt zich op organisaties in de Benelux met meer dan vijftig mobiele medewerkers, die inzicht willen hebben in de voor hen noodzakelijke informatie; waar en wanneer dat nodig is.

Clockwork bpm biedt ICT-oplossingen die businessprocessen verbeteren. De organisatie doet dit binnen de branches overheid, logistiek, bank- en verzekeringswezen, energie en zorg. De afgelopen jaren heeft Clockwork bpm veel expertise opgedaan op het gebied van mobiel iOS devices als iPhones en iPads alsook de BlackBerry. Dit wordt steeds belangrijker voor de business en zal een steeds grotere rol innemen om de beleidsbepaler van de juiste informatie te voorzien. Om die expertise breder in te kunnen zetten, is Clockwork bpm in zee gegaan met Roambi.

Roambi biedt twee verschillende producten voor de mobiele werkers die snelle beslissingen dienen te nemen. Zo is Roambi Analytics een populaire app voor iPhone en iPad, die zakelijke rapporten en data transformeert naar een visueel aantrekkelijke presentatie. Roambi Analytics heeft een Enterprise versie genaamd Roambi ES. Roambi ES biedt veilige software op locatie die business-intelligence-oplossingen verbreedt naar een mobiel rapportagesysteem. Het transformeert zakelijke rapporten en gegevens uit onder andere SAP, IBM, Microsoft, Oracle Bi-systemen, Excel en CRM.
Roambi Flow is een informatiepublicerend platform, waarmee gebruikers eenvoudig alle soorten informatie kunnen creëren en delen in eenvoudige, aantrekkelijke en veilige rapporten op de iPad.

Wim Brus, Sales Director van Clockwork bpm: “Wij zijn zeer te spreken over het feit dat we tot deze samenwerking konden komen. Daardoor kunnen onze klanten met mobiele medewerkers altijd en overal toegang hebben tot en gebruik maken van de benodigde informatie, ongeacht waar zij zich bevinden. Op die manier behouden zij hun concurrentievoordeel en kunnen deze eventueel uitbouwen. De beslisser heeft letterlijk zijn actuele, noodzakelijke en kritische informatie in de palm van zijn hand.”

“De reden dat wij voor Roambi hebben gekozen,” vervolgt Brus, “is omdat hun producten zich onderscheiden doordat ze intuïtief en schaalbaar zijn en gebruik maken van de sterkte punten van de iPhone en iPad. De introductie van Roambi bij een select aantal bedrijven in de Benelux is positief ontvangen en heeft inmiddels geleid tot het aangaan van een aantal pilot-installaties. Wij hebben dan ook het volste vertrouwen in deze samenwerking!”

Clockwork bpm – Comenusstraat 5, 1817 MS Alkmaar. Tel.: +31 (0)72 8502 710
www.clockworkbpm.com

Voor de redactie:

Over Clockwork bpm
De zakelijke markt is onderhevig aan veranderingen. Bedrijven willen niet onderdoen voor de concurrent. Clockwork bpm is geen standaard consultancy of technologiebedrijf. Door het analyseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen haalt Clockwork bpm de business en ICT meer naar elkaar toe. De keten wordt in zijn geheel gemanaged. Zowel vanuit de business- als de ICT-kant zijn wij de ketenregisseurs en bieden kennis, ondernemen acties, realiseren oplossingen en vertalen het naar het juiste rendement. Binnen de verschillende sectoren die er zijn zorgt Clockwork bpm ervoor dat bedrijven aan het juiste team worden gelinkt. Of het gaat over management-informatiesystemen, backoffice, logistiek of CRM, voor elk vraagstuk is er een passende oplossing te vinden.

Clockwork bpm staat voor eenheid: het single point of control waarop kan worden gebouwd. Wij analyseren het verleden en kijken naar de toekomst, schouder aan schouder met de klant. De main focus ligt bij de klant. Bezoek voor meer informatie: www.clockworkbpm.com

Voor redactionele informatie
Influx PR, Jakob Brons / Hilde Mussche, Stoomwezenstraat 33, 7321 AE Apeldoorn,
tel: 055 - 366 30 34, e-mail: clockwork@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: