Bespaar logistieke kosten met uw webshop

Persbericht geplaatst door Kolibri logistiek op 31-05-2011
Bespaar logistieke kosten met uw webshop

Persbericht Kolibri Logistiek

Bespaar logistieke kosten met uw webshop

Veel (startende) webshops steken veel tijd en energie in het bereiken van hun klant. Met regelmaat overvalt het de ondernemer dat als het tot een verkoop komt, er een logistiek traject ingezet moet worden. Het product moet nog eerst uit een grootverpakking gehaald worden, omgepakt worden, of een andere bewerking ondergaan zoals een ander etiket, nederlandstalige gebruiksaanwijzing , etc. alvorens het verstuurd kan worden. Als het een 1everkoop betreft bent u misschien nog wel geneigd om het zelf te doen en weg te brengen, u wilt tenslotte de beste service geven aan uw eerste klant! Uw verkopen trekken aan en voordat u het weet lukt het niet meer om alle ballen in de lucht te houden.

Wat zijn uw logistieke kosten!

U zou eens moeten uitrekenen wat het logistieke traject u nu precies kost. In de praktijk blijkt dat ondernemers vaak niet weten wat de exacte kosten zijn. De volgende onderdelen kosten nu eenmaal tijd en geld. René Gouw rekent het u voor:

 • Opslag, en dan niet alleen de huur maar ook de kosten van inslag, intern materieel (pompwagen/vorkheftruck/stellingen e.d.) en voorraadbeheer.
 • Assemblage, de tijd om een product te “bewerken”.
 • Orderpicken, de tijd om een order te picken.
 • Verpakken, de tijd om te verpakken, kosten van verpakkingsmateriaal.
 • Verzenden, de tijd om pakketten weg te brengen. Afzenders te informeren over status van de bestelling, controle op die status.
 • Retourstroom, de tijd om een product weer in de juiste status op voorraad te krijgen.
 • Dat kan slimmer en beter!

  Kolibri Logistiek neemt het logistieke traject voor u uit handen waardoor u geld overhoudt om in uw bedrijf te investeren. Besteed uit wat niet tot uw core business behoort en u focust zich op uw kernactiviteiten.
  Wij zijn gespecialiseerd in fijnmazige distributie en fulfillment diensten, zoals: opslag, assemblage, orderpicken, verpakken en verzenden. Het betreft veelal maatwerk oplossingen, veel producten vragen om een speciale behandeling. Extra diensten als webonderhoud, facturatie, voorraadbeheer en aftersales behoren eveneens tot de mogelijkheden.

  U zult zien dat u tijd- en kosten bespaart.

 • Tijd die u beter in uw verkooptraject kunt steken omdat dat nu eenmaal geld oplevert.
 • Kosten die u beter in marketing kunt steken omdat dat ook uiteindelijk geld oplevert.
 • U kunt zich nu echt gaan richten op de dingen die belangrijk zijn, namelijk het centraal stellen van uw klant.

  Kijk voor meer info op www.kolibrilogistiek.nl

  Uw contactpersoon: René Gouw

  Noot voor de redactie: Voor verder info kunt u kontakt opnemen met René Gouw 0180-590072

  deel deze pagina: