Bespaar makkelijk geld op je reis naar Thailand

Persbericht geplaatst door timvermeer op 22-05-2013
Bespaar makkelijk geld op je reis naar Thailand

Thailand is een populair oord voor mensen die op zoek zijn naar de zon en daarnaast een vleugje natuur en cultuur willen ervaren. Door het toenemende toerisme zijn de prijzen in bekende bestemmingen de laatste jaren gestegen, er zijn echter nog goede manieren om te besparen op je reis naar Thailand.

Goedkope vliegtickets Thailand

Het eerste wat je te doen staat wanneer je op vakantie naar Thailand wil is het boeken van een vliegticket. Een vliegticket Thailand is dan ook het eerste punt waar je door een beetje onderzoek veel geld op kunt besparen. Het is verstandig om altijd gebruik te maken van een website waar je alle aanbieders van de tickets kunt vergelijken. Zo kun je gemakkelijk goedkope vluchten vinden en de voor jou beste vertrektijd kiezen. Vliegtickets Thailand worden steeds goedkoper doordat meer en meer aanbieders tickets naar Bangkok aanbieden.

Geld besparen

Wanneer je in een stad als Bangkok loopt moet je ervan bewust zijn dat alles voor de Thais draait om het toerisme. Het is voor hen vaak de grootste bron van inkomsten en ze zullen er soms alles aan doen om deze inkomsten zo hoog mogelijk te krijgen. Het is in Thailand dan ook niet raar dat er aan toeristen soms wel 10 keer meer wordt gevraagd dan aan een Thai. Afdingen is dan ook heel normaal en je besteelt jezelf wanneer je dit niet doet. Een beetje brutaal zijn kan best maar bewaar altijd respect voor de verkoper en een lach kan je vaak ver helpen.