besparen op online aankopen met startup Yellowbag

Persbericht geplaatst door yellowbag op 29-04-2015
besparen op online aankopen met startup Yellowbag
Al je favoriete producten online bewaren op één overzichtelijke plek en een melding krijgen als de prijs daalt: dat is de nieuwe gratis shopping tool Yellowbag. Een start up met mooie voordelen voor alle online shoppers.
In Yellowbag verzamel je producten en webshops op één persoonlijke, overzichtelijke plek. “We zien mensen worstelen om al hun online producten en shops te bewaren, ze gebruiken bookmarks, verlanglijsten of zelfs Excel-sheets. Met Yellowbag is dit probleem voorbij”, aldus Paul Aelen, oprichter Yellowbag.
Bovendien helpt Yellowbag online shoppers geld besparen met de unieke price alert: zodra de prijs van je bewaarde product daalt, ontvang je een melding. Dus niet meer zoeken naar de beste prijs van dit moment, maar wachten op de grote prijsdaling van 20% tot soms wel 75%. “Het draait om de juiste timing van aanschaf en met Yellowbag ben je er altijd op het juiste moment bij”, legt Jasper van Elferen, oprichter Yellowbag, uit. Die momenten zijn er volop, blijkt uit eigen onderzoek van Yellowbag: 20% van alle online producten daalt maandelijks in prijs.
Yellowbag is ontwikkeld door Paul Aelen en Jasper van Elferen uit Nijmegen. Yelllowbag is een onafhankelijk platform gemaakt om online shoppers tijd en geld te besparen. Hiervoor heeft Yellowbag een zelflerende techniek ontwikkeld waarmee meer dan 93% van alle shops wereldwijd geïndexeerd worden. Nieuwsgierig geworden? Yellowbag is gratis te gebruiken via www.yellowbag.com.

Voor de redactie:

Wilt u meer informatie over Yellowbag? Dan kunt u contact opnemen met:
- Paul Aelen, paul@yellowbag.com, +31 6 20 03 32 28
- Jasper van Elferen: jasper@yellowbag.com, +31 6 29 48 54 54
www.yellowbag.com

Over Yellowbag:
Yellowbag is een startup uit Nijmegen, opgericht door Paul Aelen en Jasper van Elferen. Yellowbag is je persoonlijke online shopping tool waarin je favoriete producten verzamelt. Na het instellen van de price alert houdt Yellowbag de prijs van je producten dagelijks in de gaten en wordt een notificatie gestuurd als de prijs gedaald is. Een gratis tool waarmee je geld bespaart op online aankopen!

deel deze pagina: