Bestemming: Parijs! - Een heerlijke feelgoodroman voor iedere vrouw die ervan droomt om een Parisien

Persbericht geplaatst door MirjamM op 28-08-2020
Bestemming: Parijs! - Een heerlijke feelgoodroman voor iedere vrouw die ervan droomt om een Parisien

Bestemming: Parijs! - Een heerlijke feelgoodroman voor iedere vrouw die ervan droomt om een Parisienne te zijn.

Chloe heeft een passie voor lezen en reizen. Haar verloofde Peter niet. Chloe besluit om dan maar in haar eentje in Parijs in de voetsporen te treden van haar geliefde schrijver Hemingway. Daar ontmoet ze de Franse bouquiniste en schrijver Guillaume die haar meeneemt op avontuur. Er gaat voor Chloe een heel nieuwe wereld open, maar dan staat Peter op de stoep met een verrassing...

Sofia heeft alles voor elkaar. Ze runt een delicatessenwinkel in Montmartre, heeft een geweldig appartement in Le Marais en haar vriendje Jean-Luc houdt immens veel van haar. Toch is niet alles rozengeur en maneschijn in Sofia’s leven. Sofia draagt een geheim met zich mee wat ze angstvallig voor iedereen verborgen houdt. Maar geheimen komen altijd uit en Sofia dreigt alles te verliezen wat haar lief is.

Lizzy heeft San Francisco achter zich gelaten om in Parijs een wereldberoemde muze te worden. Met een flinke dosis zelfvertrouwen duikt ze direct na aankomst het Parijse kunstenaarsleven in en hoopt de waardering te krijgen waar ze zo wanhopig naar op zoek is. Lizzy schuwt daarbij geen grens, ook niet die van zichzelf, wat haar uiteindelijk duur komt te staan.

De paden van de vrouwen kruisen elkaar tijdens hun zoektocht naar liefde, moed en durven zijn wie je werkelijk bent.

Leuk extraatje in het boek: de lezer kan drie gratis stadskaarten van Parijs downloaden met de favoriete adressen van de personages.

“In elk van de drie meiden die een rol hebben in dit heerlijke boek, herken ik ook iets in mezelf. Daarnaast raakt het ook op een zoete manier de grotere thema’s van het leven aan. Elke pagina ademt de geur van croissants, de romantiek van de lichtstad en het verlangen naar meer” - Froukje de Both

Over de auteur: Mirjam Mieserius werkte als productieleider in de filmindustrie totdat ze haar hart verloor aan schrijven. Ze woont in Rotterdam, maar verblijft regelmatig in Parijs waar ze de parttime Parisienne uithangt.

Bestemming: Parijs! is haar debuutroman en verschijnt 17 september 2020

Prijs € 19,90 | Paperback | 344 pagina’s | ISBN 978 90 90331 55 3

Voor de redactie:

Voor meer informatie en/of het aanvragen van een interview of een recensie-exemplaar kunt u contact opnemen met Mirjam Mieserius.

E-mail: contact@iheartstories.eu

Telefoon: +31 (6) 12310270

Voor de persmap ga naar: www.iheartstories.eu/pers

deel deze pagina: