Betaalbare en native speaker Chinese vertalingen door BeeCommunication

Persbericht geplaatst door Beecommunication op 28-06-2012
Betaalbare en native speaker Chinese vertalingen door BeeCommunication
Doet uw bedrijf al zaken met China of bent u dit binnenkort van plan? Heeft u een website, brochure of correspondentie die u naar het Chinees wil laten vertalen? Zoek dan niet verder, maar neem vandaag nog contact op met BeeCommunication.
Uitstekende kennis van de Chinese taal en cultuur
Onlangs startte in Rosmalen mevrouw Chan met haar vertaalbureau BeeCommunication. Mevrouw Chan is geboren en getogen in Hong Kong en heeft daar een universitaire opleiding afgerond. Sinds 2008 woont zij in Nederland en werkt zij samen met haar Nederlandse echtgenoot, de heer Roelands, samen in vertaalbureau BeeCommunication. Door haar uitstekende kennis van de taal en haar achtergrond, kan mevrouw Chan als native speaker zorgen dat uw vertalingen in correct en helder Chinees bij uw zakenpartner aankomen.
Voor vertaling naar het Chinees van uw visitekaartjes, website, folders en meer
Inmiddels heeft Chinees vertaalbureau BeeCommunication al vele opdrachten vertaald vanuit het Nederlands of Engels naar het Chinees, en andersom. Enkele voorbeelden van al geleverde Chinese vertalingen zijn: vertalen van visitekaartjes naar het Chinees, PowerPoint presentaties, zakelijke en privé correspondentie, websites, brochures/folders en teksten voor gebruik in mobiele applicaties.
Scherpe tarieven. Vraag een offerte aan.
Heeft u ook behoefte aan een Chinees vertaalbureau dat met u meedenkt, de cultuur en taal als geen ander begrijpt en bovendien nog eens de scherpste tarieven hanteert voor Chinese vertalingen? Dan horen wij graag van u. Vraag vandaag nog een offerte aan via http://www.beecommunication.nl/nederlands/vertalen_offerte.html.
Contact informatie:
BeeCommunication
Mevrouw W.S. Chan
06-27028768

Voor de redactie:

Contact informatie:
BeeCommunication
Mevrouw W.S. Chan
06-27028768
deel deze pagina: