Betafence tuinpoorten plaatsen

Persbericht geplaatst door johanmeijer op 02-12-2015
Betafence hekwerk is een straks en degelijk hekwerk dat bestaat uit metalen palen. Tussen deze metalen palen kunnen gaas of panelen bevestigd worden. Hiermee is het mogelijk om elke willekeurige tuin te voorzien van een schutting. Het Betafence hekwerk kunnen we leveren in verschillende varianten. Een greep hieruit is:

· Gaasrollen
· Paneelsystemen
· Palen
· Poorten
· Bevestigingsmateriaal & accessoires


De betafence tuinpoorten bestaan uit een kader van een vierkante staalbuis met een gelast Bekafor Classic paneel. Tevens worden twee Bekaclip metalen tuinpalen meegeleverd. De classic tuinpoort en meegeleverde classic palen zijn zowel gegalvaniseerd als geplastificeerd. De Classic tuinpoort is verkrijgbaar in vijf verschillende hoogtematen en in de kleuren groen of antraciet.

Om de Classic palen stabiel in cement te kunnen plaatsen zijn de meegeleverde betafence palen (diameter 6 cm) 50 cm langer dan de poort. Bekafor Classic panelen kunnen direct aan de poortpalen vastgemaakt worden met behulp van Bekafor beugels, diameter 6 cm, die zijn meegeleverd met de poort.

Betafence poorten kwalitatief sterk

Met betafence kies je voor de allerbeste kwaliteit en betrouwbare zekerheid. Dé garantie om jarenlang te genieten van de meest duurzame afrastering. De Fortinet batafence draaipoorten zijn verbeterd op zowel kwaliteit en veiligheid. Ze zijn voorzien een klein en discreet slot dat eenvoudig is te sluiten. De bijbehorende pin beweegt door de veiligheidspal die volledig wordt geblokkeerd. Het is daarom onmogelijk om de gesloten poort te forceren.

Daarnaast zijn de scharnieren gemaakt van aluminium en kunststof en bieden een discrete installatie waarbij schroeven, bouten, moeten en sluitringen bijna onzichtbaar zijn. Dit bied je de juiste veiligheid van je huis en tuin.