Bezoek de bioscoop in Groningen

Persbericht geplaatst door bosmanict op 08-07-2014

Heerlijk gevoel, het gevoel van een paar daagje vrij zijn!
Maar wat staat er op de planning? Veel mensen brengen dan een paar daagje door in de buurt van onze hoofdstad, maar breng voor de verandering eens een bezoekje richting het noorden van het land! Er is zoveel moois en leuks te doen in het Noorden!
In Groningen bijvoorbeeld. Wat een heerlijk bruisende stad is dat! U zou kunnen kiezen voor een heerlijke dag in Spa Fontana in Groningen. Als je dan toch richting het Noorden rijd, ga dan ook even naar het musem Assen.
Eerst even helemaal tot rust komen in de diverse sauna’s die er zijn en heerlijke thermaal- en stoombaden. Tussendoor heerlijk genieten van een lekkere lunch en een kopje koffie met iets lekkers erbij. Nadat u een hele dag heerlijk heeft ontspannen zou u ervoor kunnen kiezen om de dag af te sluiten in de spa met een diner en vervolgens de reis voort te zetten richting een relaxte bioscoop. Gewoon lekker ontspannen zitten en helemaal niets hoeven doen, de ontspanning wordt doorgezet!
Tijdens het kijken van de film een lekker drankje en hapje nuttigen en genieten van de comfort.
In Groningen zijn tal van bioscopen te vinden, ook vlak bij de Spa, dus ver reizen is helemaal niet nodig.
Wat is er nu leuker dan het verkennen van een deel van ons land wat je nog niet goed kent? Na de bioscoop Groningen op zoek naar een luxe hotel om de dag helemaal compleet te maken? Te denken valt aan een Mercure hotel of een van der Valk hotel. Genietend van ruime opgezette kamers, want dat hebben veel hotels in Groningen zeer zeker te bieden! De volgende dag laat u zich heerlijk verwennen met een fantastisch ontbijt en u vervolgt de reis met bijvoorbeeld een museumbezoek zoals het Groninger museum. Leert u gelijk heel wat over het mooie Groningen! Ontspanning en belevenissen gegarandeerd!