Bezoek eens een zwarte markt!

Persbericht geplaatst door bosmanict op 31-03-2014

Hoort u er mensen over praten dat het zo gezellig is? Maar weerhoudt het u ervan om eens een kijkje te gaan nemen op een zwarte markt of vrije markt? U zult ervaren, wanneer u eens een bezoekje brengt aan zo’n gezellige markt dat u verkocht bent! Eens een leuke markt bezocht, dan wilt u vast niets anders meer!

Vele mensen bezoeken een rommelmarkt of mark in de openlucht, dat is ook erg leuk maar lang niet altijd betrouwbaar wat het weer betreft. Mocht het onverhoopt regenen, dan loopt het ineens niet meer zo gezellig op de markt als het alleen maar buiten is.

Bezoek dan de Beverwijk zwarte markt! Dit is zowel binnen als buiten! U betaald een klein entreeprijsje waar u de hele middag voor kunt genieten. U kunt overal lopen waar u maar wilt, welk kraampje u ook maar wilt bezoeken, er zijn tal van mogelijkheden! Er zijn heel veel standjes te vinden met nieuwe spullen, maar er zijn ook standjes met tweedehands spullen. Zowel binnen als buiten is er vermaak voor jong en oud. Live optredens van muzikanten tot een springkussen voor de jongsten onder ons. Parkeren kunt u ook gratis op de grote parkeerplekken die er vlakbij te vinden zijn.

Zo is er ook een hele gezellige vrije markt Cuijk. Ook hier is volop vermaak te vinden. Naast het gezellig rondstruinen over de markt kunt u ook nog eens mee doen met winacties, zijn er volop kraampjes met lekkernijen te vinden en volop picknicktafeltjes om daar dat lekkers te kunnen nuttigen. Als het zonnetje dan ook nog eens volop schijnt maakt dat het feest helemaal compleet, maar indien dit niet het geval is, niet getreurd, binnen kunt u ook heerlijk vertoeven. U kunt zelf ook een kraampje huren om op de markt te gaan staan. Daarvoor willen wij u verwijzen naar de website voor meer informatie.