Bezoek onze rolluiken en kozijnen stand bij de Fenexpo te Gorinchem

Persbericht geplaatst door Creon Online B.V.B.A. op 04-04-2011
Bezoek onze rolluiken en kozijnen stand bij de Fenexpo te Gorinchem
Op woensdag 13 april neemt Creon Rolluiken en Creon Kozijnen deel aan de Fenexpo beurs te Gorinchem. Gedurende deze drie daagse beurs zullen wij op de woensdag middag van 14:00 tot 18:00 onze rolluiken en kunststof kozijnen aan het publiek presenteren. U kunt ons vinden op de stand van Busynet.
Dit is voor u een ideale mogelijkheid om kennis te maken met onze producten. Zeker met de zomer op komst een ideale moment om na te denken over rolluiken. Met een rolluik weert u de zon waardoor de temperatuur in uw huis aangenaam blijft.
De lente / zomer is ook een periode waarin veel verbouwingen plaatsvinden. Mogelijk komt u voor een vraagstuk te staan waarin rolluiken of kunststof kozijnen voorkomen. Bij Creon bent u dan aan het juiste adres. U kunt online bestellen en dat tegen de laagste prijzen.
Naast dat u alle informatie op onze web-shop kunt vinden, kunt u de producten nu ook in het echt bekijken. Graag willen we u woensdag 13 april van 14:00 tot 18:00 uitnodigen om een kijkje te nemen op de stand van Busynet.
Bij bezoek aan onze stand zullen we u tevens informeren over de speciale beursactie. Mis dit niet!
deel deze pagina: