Bigmensfashion bied gratis retourneren aan

Persbericht geplaatst door Bigmensfashion op 24-11-2015
Bigmensfashion
Vroomshoop, 24 november 2015

Bigmensfashion de online specialist in grote maten herenmode heeft besloten na groei van de onderneming om gratis te gaan retourneren.

'Wij vinden het wel zo klantvriendelijk om de klant gratis te kunnen laten retourneren' aldus eigenaresse Karien Lukas en ook hiermee willen wij onderscheidend zijn in het aanbod grote maten. Grote maten herenmode schijnt voor sommige mannen toch nog lastig te vinden te zijn. Wij proberen de man met een 'maatje meer' een trendy en ruim assortiment grote maten herenmode te bieden. En willen hier een uitstekende service bij bieden waaronder gratis retourneren.

Eerder dit jaar werd Bigmensfashion al getest door de consumentenbond waar zij een perfecte 100% score behaalden. Hieruit blijkt onder andere al dat de service van uitstekende kwaliteit moet zijn.

Bigmensfashion is gespecialiseerd in grote maten herenmode van 1xl tot 6xl, het assortiment bestaat onder andere uit grote maten overhemden, jassen, truien, vesten, broeken, ondergoed etc. Een heel compleet assortiment grote maten voor heren met de service die je in een fysieke winkel gewend bent. Op de webshop word ook een interessant blog weergegeven met leuke nieuwsberichten, wetenswaardigheden, aanbiedingen en tips zoals kledingtips voor de grote man.

Online webshop
www.bigmensfashion.nl
deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Bigmensfashion: